Gelee Royale (500 FU) 60 kapselia

Tuotenumero: 13031 | Hinta: 18.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Gelée Royale 500 Luonnon superfood, gluteeniton, 60 kapselia.

Elinvoimaa ja vireyttä sekä naisille että miehille.

 

1 kapseli sisältää aitoa, kuivattua Gelée Royalea 500 mg.

 

Sisältö: 60 kapselia.

 

Gluteeniton. Biosorin Gelee Royale 500:n vehnänalkioöljy on pelkkä öljy/rasva eli ei sisällä vehnän proteiineja: gluteenia.

Puhtaasti keliaakikko voi sitä käyttää, mutta vehnäallerginen ei voi.

 

Parasta ennen/Bäst före: 2.2020

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)

 

Mitä Gelée Royale 500 sisältää?

Aivan kuten siitepöly, kuninkaallinen hyytelö on aarreaitta, joka on täynnä ravintoaineita ja energiaa. 12 - 13 % siitä on valkuaisaineita, 12 – 15 % hiilihydraatteja, 5 – 6 % suotuisia lipidejä, tärkeitä rasvahappoja.

Se sisältää myös koko vitamiinien spektrin. Siinä on runsaasti bioaktiivisia B-vitamiineja, erityisesti Pantoteenihappoa, joka tunnetusti vähentää stressitasoja. Se sisältää mineraaleja; kalsium, kupari, rauta, fosfori, kalium, pii ja rikki. Se sisältää myös steroleja, hormonaalisesti stimuloivia aineita, fosforipitoisia aineyhdisteitä ja asetyylikoliinia. Asetyylikoliinia tarvitaan lähettämään hermoviestit solusta soluun.

Kuningatarhyytelön aminohapposisältö on merkittävä. Sen aminohapot ovat oikeassa muodossa ihmisiä ja eläimiä ajatellen. Se sisältää vähintään 17 aminohappoa.

 

Katso myös Aboa Medican Gelee Royalekapselit, 60 kpl vahvuudella 1000 mg./kapseli!

Katso myös Natura Median Gelee Royale 900 24 kapselia.

update 3.11.2017

Tuotearvostelut

Padma 31.8.2017

Tämä tuote on ollut uskomaton auttamaan hormooniepätasapainossa. Vaikutus on ollut pitkäkestoista ja pikku hiljaa kehoni on alkanut palautumaan. Suosittelen todella lämmöllä, varsinkin jos on haasteita hormoonitoiminnan kanssa.

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!