Hyaluronihappo 30 kapselia

Tuotenumero: 44440 | Hinta: 0.00€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
HYALURONIKAPSELIT 30 KPL.
 
Sisältää hyaluronihappoa 20 mg./kapseli.
 
Tilapäisesti loppu :(
Normaali hinta 14,95. Älä tilaa, ennen kuin on jälleen olemassa.
 
Hyaluronihappoa on kaikkialla elimistössä ei-sulfatoituneena glykosaminoglykaanina, joka on jakautuneena erityisesti sidekudoksiin, nivelnesteisiin, silmien lasiaisnesteeseen sekä iho- ja hermokudoksiin.
 
Hyaluronihappo on yksi soluväliaineen tärkeimmistä osatekijöistä, edistäessään solujen lisääntymistä ja kudosten uudistumista. Ihmisessä (70 kg) on noin 15 grammaa hyaluronihappoa, josta kolmasosa on aktiivisessa muodossa (kudosten hajotessa ja  uudistuessa).
 
Vastasyntyneiden elimistössä on runsaasti hyaluronihappoa, mutta iän myötä taso laskee ja kudokset rappeutuvat.
 
 
Yleistä tietoa hyaluronihaposta:
  1. Hyaluronihappoa muodostuu luonnostaan ihon syvimmmissä kerroksissa, jotka tunnetaan dermiksenä.
  2. Huolehtii ihon pehmeydestä, nivelnesteen ja silmän lasiaisnesteen toimivuudesta, johtuen sen tehokkaasta vettä pidättävästä ominaisuudesta. 50 ikävuoden jälkeen lasiaisneste geeliytyy ja irtoaa verkkokalvosta aiheuttaen varjomaisia läiskiä näkökenttään. Irtoaminen voi vahingoittaa verkkokalvoa.
  3. Hyaluronihappo auttaa kaikkien kudosten kollageenitasojen ylläpitämisessä.
  4. Normaaleissa olosuhteissa tapahtuva kollageenin ehtymisen on ajateltu olevan yksi merkittävin syy ihon kuivumiseen, kimmoisuuden menetykseen ja ryppyjen muodostumiseen. Näitä on pidetty tavallisina merkkeinä ikääntymisestä, mutta esimerkiksi silmän lasiaisnesteestä 80% on hyaluronihappoa, joten pelkästään hyaluronihapon puute ja muodostumisen häiriö voi aiheuttaa nivelrustojen, sidekudosten, ihon ja silmien rappeutumisprosesseja, jotka eivät suoranaisesti liity ikääntymiseen.
  5. Liiallinen UV-säteily ja veren jatkuva korkea alkoholi- ja nikotiinipitoisuus voivat myös vähentää hyaluronihapon muodostusta elimistössä. Tämä heikentää ihon lisäksi kaikkia kollageenia sisältäviä sidekudoksia.
 
Hyaluronihappo on jakautuneena kaikkialle elimistössä, mutta ihmiset, joilla on niveliin, sydänläppiin ja silmiin vaikuttavia perinnöllisiä sidekudosongelmia ovat hyötyneet hyaluronihaposta ravintolisänä, sillä hyaluronihappo on yhteinen tekijä mainituissa elimissä.
 
Hyaluronihappoa on myös käytetty korjaamaan sidekudosongelmiin liittyviä murtumia ja silmäoireita, edistämään haavojen paranemista ja estämään ihon ennenaikaista vanhenemista ja ryppyjen muodostumista.
 
On johdonmukaista ajatella, että hyaluronihappo auttaa korjaamaan niitä ongelmia, joiden tiedetään liittyvän elimistön hyaluronihapon muodostumisen puutteisiin. Vasta viime aikoina on havaittu, että hyaluronihappo toimii hyvin myös suun kautta nautittuna. Aikaisemmin hyaluronihappo on aina injektoitu hoidettaviin kohtiin,
kuten ihoon tai niveliin.
 
Maahantuoja ja pakkaaja Aboa Medica Raisio.
 
Parasta ennen odottelemme uutta satsia...

Tuotearvostelut

Eeva 24.4.2017

Toivon tämän tuotteen auttavan polvikuluma-oireisiini.

Elluri 18.4.2017

Tlasin lisää Hyaluronihappokapseleita ,tekee hyvää iholle ja hiuksille.

Elluri 3.3.2017

Luin tuoteselosteen ja kiinnostuin oitis.Toivon tuotteelta paljon, luulen että tämä on juuri se mitä olen hakenut.

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!