K2-vitamiini 100µg + kalsium 200 mg 100 kapselia

Tuotenumero: 16307 | Hinta: 24.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
K2-vitamiini +Kalsium 100 kapselia

Valmistettu Suomessa.

 

Sisältö: 100 kapselia.

 

Päiväannos: 1 kapseli päivässä.

 

Parasta ennen/Bäst före: 11.2019

 

Vaikuttavat aineet / 1 kaps.:

K-vitamiinia (K2) 100 µg
Kalsiumia 200 mg

K-vitamiini 100µg-kapselit sisältävät 100 mikrogrammaa K2-vitamiinia ja 200 milligrammaa kalsiumia kasvikapselissa. Kapseleiden sisältämä K2-vitamiini on menakinoni-7-muodossa, joka on pitkävaikutteisin ja parhaiten imeytyvä.

 

K2-vitamiini on tärkeä tekijä sydän- ja verisuoniterveydessä - esimerkiksi veren normaalissa hyytymisessä sekä luuston pysymisessä normaalina. Kehon tuottamaa osteokalsiini-nimistä proteiinia tarvitaan sitouttamaan kalsiumia luustoon ja hampaisiin. Tämän proteiinin toiminta on riippuvainen riittävästä K-vitamiinitasosta elimistössä.

 

Länsimaisessa ruokavaliossa voi olla haasteena saada riittävästi K2-vitamiinia ravinnosta. Yleisesti käytetyt elintarvikkeemme eivät sisällä korkeita pitoisuuksia K-vitamiinia. Lisäksi esimerkiksi nuorilla runsas pikaruoan syönti voi estää riittävän K-vitamiinin saannin. K-vitamiinin riittävän saannin takaaminen on erityisen tärkeää yli 40-vuotiaille ja kasvuikäisille.

Omat suolistobakteerimme tuottavat osan tarvitsemastamme K-vitamiinista. Jos tämä hyödyllinen bakteerifloora kuitenkin häiriintyy esimerkiksi ripulin tai antibioottien vaikutuksesta, K-vitamiinin taso elimistössä voi pudota liian matalaksi.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotearvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!