K2-vitamiini 100µg + kalsium 200 mg 100 kapselia

Tuotenumero: 16307 | Hinta: 24.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
K2-vitamiini +Kalsium 100 kapselia

Valmistettu Suomessa.

 

Sisältö: 100 kapselia.

 

Päiväannos: 1 kapseli päivässä.

 

Parasta ennen/Bäst före: 11.2019

 

Vaikuttavat aineet / 1 kaps.:

K-vitamiinia (K2) 100 µg
Kalsiumia 200 mg

K-vitamiini 100µg-kapselit sisältävät 100 mikrogrammaa K2-vitamiinia ja 200 milligrammaa kalsiumia kasvikapselissa. Kapseleiden sisältämä K2-vitamiini on menakinoni-7-muodossa, joka on pitkävaikutteisin ja parhaiten imeytyvä.

 

K2-vitamiini on tärkeä tekijä sydän- ja verisuoniterveydessä - esimerkiksi veren normaalissa hyytymisessä sekä luuston pysymisessä normaalina. Kehon tuottamaa osteokalsiini-nimistä proteiinia tarvitaan sitouttamaan kalsiumia luustoon ja hampaisiin. Tämän proteiinin toiminta on riippuvainen riittävästä K-vitamiinitasosta elimistössä.

 

Länsimaisessa ruokavaliossa voi olla haasteena saada riittävästi K2-vitamiinia ravinnosta. Yleisesti käytetyt elintarvikkeemme eivät sisällä korkeita pitoisuuksia K-vitamiinia. Lisäksi esimerkiksi nuorilla runsas pikaruoan syönti voi estää riittävän K-vitamiinin saannin. K-vitamiinin riittävän saannin takaaminen on erityisen tärkeää yli 40-vuotiaille ja kasvuikäisille.

Omat suolistobakteerimme tuottavat osan tarvitsemastamme K-vitamiinista. Jos tämä hyödyllinen bakteerifloora kuitenkin häiriintyy esimerkiksi ripulin tai antibioottien vaikutuksesta, K-vitamiinin taso elimistössä voi pudota liian matalaksi.

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotearvostelut

helenaanni 14.7.2017

Tykkään, kun 2 tärkeää ainetta samassa kapselissa

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!