Kalaöljy F Omega-3 EPA ilmainen uusintatilaajille!

Tuotenumero: 16330 free | Hinta: 0.00€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Hei Finherb verkkokaupan vakioasiakas, uusintatilaaja!

(Joka olet joskus tilannut joko Naturanetistä tai viime aikoina Finherbistä)

  

Voit lisätä tämän F-OMEGA 3 EPA kalaöljykapselipurkin seuraavaan yli 40,- euron ostoskoriisi ILMAISEKSI!

(Yhden purkin normaali myyntihinta 13,95 €)

 

Ja jos kalaöljy ei miellytä, haluaisitko sitten vaikka Bamboo Nano hammasharjan?

 

Lue myös toimitusehdoista, miten saat koko tilauksesi itsellesi ilmaiseksi, ilman postimaksuja.

 

F-OMEGA-3 EPA18 ja DHA12 kalaöljykapseleita 100 kpl.

Päiväannos: 3 kapselia

 

Ainesosat: Luonnollinen kalaöljy, gelatiini (kapseli), kosteudensäilyttäjänä glyseroli, D-alfa-tokoferoli toisinsanoen luonnollinen E-vitamiini.

 

Parasta ennen: 10.2018

 

Tässä alapuolella lisätietoa, miten tämä kalaöljyvalmiste eroaa monista muista edukseen.

Lopussa myös ajatuksia E-vitamiinista, joita nämä kalaöljykapselit luonnostaan sisältävät.

 

Suomessa Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositusten mukaan kalaa olisi hyvä syödä ainakin kaksi kertaa viikossa ja eri kalalajeja on suositeltavaa käyttää vaihdellen.

Samoilla linjoilla ollaan Yhdysvalloissa. Amerikan sydänyhdistys (American Heart Association, AHA) suosittelee, että kaikki aikuiset söisivät rasvaista kalaa vähintään kaksi kertaa viikossa. Samoin sepelvaltimotautia sairastavien tulisi saada EPA:a (eikosapentaeenihappoa) ja DHA:ta (dokosaheksaeenihappoa) yhteensä noin 1000 mg. vuorokaudessa.

 

Sitten tulee tärkeä fakta: kalaöljyjä, jotka sisältävät näitä mainittuja rasvahappoja, on myynnissä sekä

1) synteettisenä etyyliesterinä että

2) luonnonmukaisena triglyseroliesteröityneessä muodossa.

 

Mitä eroa näillä kahdella eri muodolla on?

1)      Synteettinen muoto: Kalaöljyn voi muuntaa kemiallisesti (etyyli, propaani, metyylietaani, dimetyylimetaani). Tässä menetelmässä liuotin ja rasvahappo yhdistetään kuumatisIauksessa (molekyylitislaus), jolloin tuloksena on yhdiste, jossa omega-3-molekyylit ovat "paketoituneet" yhteen liuottimen kanssa. Tällä tavoin voidaan saada etyyliesteröityjä rasvahappoja halvalla, koska raaka-ainelähteen ei tarvitse olla kemiallisesti täysin puhdasta. Aine on oikeastaan vasta puolivalmiste, mutta markkinoidaan useimmiten tässä muodossa.

 

Etyyliesteriyhdiste voidaan myös "avata'' ja esteröidä uudelleen kasveista erotettujen triglyseridien kanssa tarkoituksena jäljitellä luonnollisia pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja. Tämä ei ole luonnollista kalaöljyä, vaan osaksi kasviperäinen. Synteettisessä muuntelussa on huomioitavana monia seikkoja, kuten muunnellun molekyylin turvallisuus, sopivuus lapsille, mahdolliset sivuvaikutukset säännöllisesti käytettynä sekä tietysti tällaisen käsittelyn hyöty verrattuna kustannuksiin. Nämä seikat ovat merkittäviä tuotteen käyttäjän kannalta.

 

2)      Luonnollisin muoto saadaan parhaiten puhtaasta parvi- kalasta tai lohesta niin, ettei rasvahappoja tarvitse muuntaa synteettisesti -ei ennen eikä jälkeen niin, että rasvahapot ovat aina 100 % Iuonnollisia.

 

Valitse paras kalaöljy!  F-OMEGA 3 EPA kalaöljykapselit ovat yksi niistä harvoista valmisteista, jotka sisältävät omega-3-rasvahappoja 100 % luonnollisessa muodossa. Jolle siis ei ole tehty kemiallista ”pesua” tai muita kemiallisia muunnoksia. F-OMEGA 3 EPA kalaöljykapseleiden luonnollisen EPA- ja DHA-suhde on 18 % (EPA) ja 12 % (DHA) muiden välttämättömien rasvahappojen lisäksi, jota löytyy rasvaisista syvänmeren kaloista luonnostaan.

 

Varmistat samalla riittävän E-vitamiinin saantisi! Sinulla suomalaisella tuskin on E-vitamiinin puutosta, jos et satu olemaan juuri tällä hetkellä keskonen tai kärsi imeytymishäiriöstä:) Mutta E-vitamiinia ei pidä silti väheksyä. Se toimii kehossamme antioksidanttina, hapettumisen estäjänä.

 

Lusikallisesta tai parista auringonkukkaöljyä saat päivittäisen E-vitamiini tarpeesi tyydytettyä. Samoin saat sen yhdestä kapselista F-OMEGA 3 EPA kalaöljyä. Se sisältää E-vitamiinia luonnollisessa muodossa, ei siis lisättynä, 8 mg / kapseli. E-vitamiinin virallinen saantisuositus Suomessa on naisilla 8,1 mg. ja miehillä 10,3 mg. vuorokaudessa.

 

Pidä samalla huolta, että saat riittävästi C-vitamiinia, sillä se edistää E-vitamiinin hyödyllistä vaikutusta.

 

Tosiasia on, että elimistömme ei pysty muodostamaan välttämättömiä rasvahappoja, joten on loogista ajatella, että kalaöljyllä ravintolisänä on vitamiinien kaltaisia vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. 

Tuotearvostelut

Satu 3.12.2017

Erittäin hyvä tuote.

helenaanni 23.11.2017

Kalaöljy tuote tarpeellinen elimistölle.

helenaanni 23.11.2017

Syön kyllä kalaakin viikottain, silloin tällöin otan myös kapselina. Tekee hyvää voinnille.

Kipsu 1.11.2017

kalaöljyä +E vitamiini, jes.

Jaana 25.10.2017

Tykkään, otan aina, kun teen tilausta :)

Sirpukka 20.10.2017

Ensimmäinen kokeilu tätä merkkiä. Kiitos

Tiina 2.10.2017

Kokeiltu on! Tämä tuote ei aiheuta kalan makuisia närästyksiä, kuten monet kalaöljykapselit tekevät :)

Kyllikki 1.10.2017

Ensimmäinen kokeilu

Susanna 25.9.2017

Täytyy testata

Pirjo 27.8.2017

Hyvä tuote kauan käyttänyt

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!