Karti Star 120 kapselia hainrusto-, kurkuma- ja inkiväärivalmiste

Tuotenumero: 13401 | Hinta: 24.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Karti Star Formula 120 kapselia.

 

Miten ja miksi Karti Star on hyödyksi nivelille?

Karti Starissa on suunniteltu ravitsemaan niveliä ja sisältää siksi hainrustoa Prionace glauca-sinihaista ja Isurus oxyrinchus-makrillihaista. Rustoravintoaineet ovat tarpeen nivelten liittymäkohdissa kitkattoman ja joustavan liikkeen varmistamiseksi. Vahingoittuessaan rusto voi aiheuttaa lihas- ja nivelkipuja tai -tulehduksia.

 

Karti Starissa on inkivääriä ja kurkumaa

Karti Starissa on myös inkivääriä ja kurkumaa, koska niiden on samansukuisina rohtoina havaittu vahvistavan toivottua vaikutusta. Karti Star sisältää lisäksi myös persiljaa.
 

Mistä hainrusto on peräisin?

Rusto otetaan talteen talouskaloista, jotka ovat kalastettu ruoaksi. Haiden rusto saadaan niiden tukirangasta, joka muuten menisi perkuujätteisiin. Jos raaka-aineena käytettäisiin haluttuja haiden eviä, niin Karti Starin hinta olisi huomattavasti kalliimpi.

 

Karti Starin pakkauksen sisältö: 120 kapselia

 

Karti Starin suositeltu päiväannos: Normaali annostus on 1-2 kapselia päivässä, runsaan veden kera ennen ateriaa. Erityistapauksissa voidaan ottaa 1-2 kapselia 2 kertaa päivässä.
 

Vaikuttavat aineet / 2 kapselia:

  • Hainrusto 1000 mg
  • Inkivääri 260 mg
  • Kurkuma 100 mg
  • Persilja 2 mg
 
Parasta ennen: 10/2018
Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)
 
update 20.10.2017

Tuotearvostelut

Pirjo 27.8.2017

Vuosia syönyt ja auttaa niveliin

annaduuni 14.12.2016

On auttanut isännän polviin tosi hyvin ja nyt kun tuote on ollut loppu niin taas kipeytyneet, olen etsinyt uutta jälleenmyyjää kun vanha on lopettanut,

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!