L-lysiini 1000 aminohappo 90 kapselia

Tuotenumero: 44171 | Hinta: 13.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
L-Lysiini aminohappo 1000 mg. 90 kapselia.
 
Mitä lysiini on?
Lysiini luokitellaan välttämättömaksi aminohapoksi. Se on tarpeen normaalin kasvun ylläpitämiseen, lihasten tarvitseman karnitiinin muodostamiseen, rasvan muuttamiseen energiaksi ja kolesterolitasapainon säätelyssä.
 
Se voi auttaa estämään herpestä ja alentamaan kolesterolia. Se edistää kalsiumin imeytymistä ja kollageenin muodostumista, jotka ovat tärkeitä luustolle, sidekudoksille ja ruston, jänteiden ja ihon vahvistamisessa.
 
Lysiinin puute voi aiheuttaa väsymystä, pahoinvointia, huimausta, ruokahaluttomuutta, levottomuutta, silmien verestystä, kasvun hidastumista, anemiaa, ja lisääntymisterveyden häiriöitä.
 
Miten lysiini vaikuttaa esim. hiuksiin?
Kollageenisynteesille ja hiusvaurioiden korjaamisessa tärkeä aminohappo, sillä karvatupet edellyttävät lysiiniä toimiakseen moitteettomasti.. Tutkimus on osoittanut, että hiustenlähtöä voidaan jarruttaa lysiinillä.
Hiusten lähtöön on olemassa geneettiset syyt, mutta viimaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tärkein tekijä ennenaikaiseen hiustenlähtöön näyttäisi olevan rautavarastojen loppuminen (naisilla) ja hiusten muodostumiselle välttämättömän aminohappo L-lysiinin suboptimaalisen saannin vaarantuminen, joka pysäyttää hiustupen toiminnan. Epätasapainon korjaaminen palauttaa hiukset takaisin entiseen loistoonsa. Tilanteen korjaaminen voi kuitenkin kestää useita kuukausia.
 
ANNOSTUS:
1-3 kapselia eli 300-1000 mg päivässä. Akuuttiin tarpeeseen voidaan ottaa kolminkertainen annos.
 
Parasta ennen: 4.2019

Tuotearvostelut

Pia 17.12.2016

Tilaan estämään huuliherpeksen puhkeamista

Maija 25.5.2016

Tällä olen saanut iltaisin vaivaavat jalkakramppini poistumaan ja myös verenpaineeni on alentunut hieman.

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!