Molybdeeni hivenaine 320 µg.

Tuotenumero: 11030 | Hinta: 11.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Molybdeeni natriummolybdaatti 60 tablettia 21 grammaa.

 

Parasta ennen/Bäst före: 3.2019

 

Molybdeeni on hivenaine

Molybdeenia kutsutaan hivenaineeksi, koska elimistömme tarvitsee tätä mineraalia vain "hivenen" verran. Vaikka molybdeenia tarvitaan vain hivenen verran, on se silti elintärkeä ja sitä on saatva ravinnon mukana.

 

Mihin elimistömme tarvitsee molybdeeniä?

Kehomme käyttää molybdeeniä kehossa sulfiittien muuttamiseen sulfaateiksi ja siksi sillä näyttäisi olevan tärkeä merkitys sellaisen astman hoidossa, johon liittyy sulfiitti-yliherkkyyttä.

Tämä hivenaine osallistuu myös elimistön happamuuden (pH) säätelyyn. Molybdeeni, kuten monet muutkin hivenaineet toimivat elimistössämme yhdessä entsyymien kanssa koentsyymeinä entsyymien apuaineina esimerkiksi raudan aineenvaihdunnassa.

 

Molybdeeni koentsyyminä rauta-aineenvaihdunnassa

Juuri molybdeenin avulla maksaan varastoitunutta rautaa saadaan liikkeelle ja kudokset saavat happea. 

 

Molybdeeni hiilihydraattiaineenvaihdunnassa
Kehomme tarvitsee molybdeenia hiilihydraattiaineenvaihdunnassa ja se saattaa parantaa fluorin hyväksikäyttöä hampaitten suojana (hammaskiille sisältää runsaasti molybdeeniä).

 

Huomio metyylisulfonyylimetaanin käyttäjille!

Käytettäessä runsaasti rikkipitoisia aineita, kuten esimekriksi metyylisulfonyylimetaania (MSM) yli kuukauden, tulisi silloin ottaa kelatoitua molybdeeniä lisäravinteena vähintään 150 ug päivässä.

 

Annostus:

Molybdeenille ei ole päivittäistä vähimmäis-saantisuositusta (RDA), mutta 300 ug päivässä pidetään turvallisena annoksena jatkuvassa käytössä ja 10.000 ug lyhytaikaisessa käytössä.

 

Lähde: http://www.terveystaito.fi/Artikkelit/2006_1.htm


Tuotearvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!