Monizym X10 Enzymes

Tuotenumero: 16052 | Hinta: 23.95€ /kpl

Paljousalennus

Kun tilaat Hinta
vähintään 2 22.95 €/kpl
vähintään 3 21.95 €/kpl
vähintään 4 21.50 €/kpl
kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Monizym X10 Enzymes 60 kapselia 32 grammaa.

 

Valitse joko pyöreä purkki tai litteä, joka kannetaan postilaatikkoosi :)

MonizymX10 on nyt mahdollista tilata suoraan postilaatikkoosi tai -luukkuusi pehmustetussa kirjekuoressa. Saat sen pakattuna litteään purkkiin, joita mahtuu jopa 4 yhteen kuoreen. Käytä paljousalennus hyväksesi :)

Valitse toimitustavaksi: "3. Kirjekuoressa kotiin kannettuna (Niille tuotteille, joihin tämä soveltuu)", niin toimitamme tilauksesi kirjekuoressa.

 

Miksi Monizym X10? Ilmavaivoja ja vatsan turvotusta? Huonosti sulavia ruoka-aineita?

Olet todennäköiseti löytänyt oikean tuotteen itsellesi.

 

MonizymX10 on vahva entsyymivalmiste.

Natura Median MonizymX10 on juuri oikealla tavalla monipuolinen entsyymivalmiste ja sisältää poikkeuksellisen vahvan yhdistelmän lipaaseja, proteaaseja ja karbohydraaseja. Sisältää myös kolmea erilaista proteolyyttistä entsyymiä, bromelaiinia, papaiinia ja peptaaseja, jotka edistävät proteiinien pilkkoutumista ohutsuolessa ja hajottavat tehokkaasti ravinnon proteiinit sellaisiin muotoihin, joita elimistö pystyy hyödyntämään. Entsyymit auttavat myös vähentämään suoliston tulehduksellisia prosesseja, joita puutteellinen ruoansulatus voi indusoida. Ja näitähän ovat juuri ilmavaivat ja vatsan turvotus. Lisäksi täysinäisyyden tunne, vaikka ei olisi niin paljoa syönytkään.

 

MonizymX10 sisältää myös lipaasia

MonizymX10:n lipaasi on kasviperäinen, korkea-aktiivinen ja mahahappoja hyvin sietävä entsyymi. Lipaasi huolehti tehokkaasta rasvojen pilkkoutumisesta ja auttaa rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisessä.

 

Tässä taulukko entsyymeistä:

Amylaasia Maltaasia
Proteaasia (I, II, III) Invertaasia
Lipaasia Bromelaiinia
Laktaasia Papaiinia
Hemisellulaasia Alfa-galaktosidaasia
Sellulaasia  

 

Monizym X10 ja ruoansulatus

MonizymX10 sisältää myös kattavan yhdistelmän hiilihydraatteja pilkkovia entsyymejä, karbohydraaseja, jotka ovat erikoistuneet tärkkelyspitoisten ruoka-aineiden pilkkomiseen. Näitä ovat muun muassa laktaasientsyymi, joka pilkkoo maidon laktoosia, hemisellulaasi ja galaktosidaasit, jotka pilkkovat vaikeasti sulavia vihanneksia, sekä amylaasia, sellulaasia, invertaasia ja maltaasia, jotka kaikki huolehtivat hiilihydraattien pilkkoutumisesta. 

 

MonizymX10 sisältää tärkkelystä pilkkovia entsyymeja, jotka edistävät ruoansulatusta.

Tärkkelykset ovatkin usein huonon ruoansulatuksen vuoksi syynä moniin ruoansulatusoireisiin. Kuten juuri ilmavaivat ja vatsan turvotus. Vaikeasti sulavat ruoka-aineet tai niiden sisältämät ainesosat, joita ovat esimerkiksi juuresten ja vihannesten vaikeasti hajoavat sokeriyhdisteet ja viljojen tärkkelys, jotka voivat aiheuttaa samoja intolerattisia oireita kuin laktoosi, jota on maidossa. Koska suoliston pH eli happamuus vaihtelee suuresti eri osissa ruoansulatusjärjestelmää, myös entsyymeiltä vaaditaan ominaisuuksia, jotka tekevät ne toimiviksi näissä vaativissa olosuhteissa. MonizymX10 kapseleissa olevien entsyymien aktiivisuus säilyy tehokkaana jopa pH-alueella 3-9, joten mahahappojen vaikutus ei heikennä niitä. Lisäksi tuote on 100 % kasviperäisistä raaka-aineista, joten se sopii mainiosti myös kasvisruokavaliota noudattaville.

 

Ruoansulatusentsyymi on parhaimmillaan kapseleissa, sillä kun entsyymi on nesteessä tai joutuu kosketuksiin nesteen kanssa se aktivoituu, jolloin sen "elinikä" ja biologinen aktiivisuus vähenee. MonizymX10 -kapseleissa oleva ruoansulatusentsyymi aktivoituu vasta kun se nautitaan.

 

Annostus:

1 - 2 kapselia aterian yhteydessä. MonizymX10-kapseli on helppo nauttia aina tarvittaessa. Se voidaan ottaa juuri ennen ruokailua tai sen aikana. Kapselin voi nauttia nesteen kera, tai sen sisällön voi sirotella suoraan ruokaan.

 

Parasta ennen 5.2020

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)

 

Lue lisää tästä linkistä.

 

update 9.11.2017

Tuotearvostelut

Kari 17.10.2017

Mikäli ruuansulatusvaivat johtuvat entsyymivajauksesta, saa tästä apua. Tuotteessa on koko kattaus ruuansulatusentsyymejä samassa pillerissä, mikä tekee sen käytön näppäräksi.

Heli 15.10.2017

Krooninen kilpirauhastulehdus sekoittanut ruuansulatuksen totaalisesti. Vatsa kuralla jatkuvasti, ilmavaivoja sekä turvotusta. Muutama viikko Monizymin kanssa menty ja vatsa rauhoittunut kummasti! Suosittelen, jos elimistön oma entsyymitoiminta jostain syystä takkuaa.

Kata 26.8.2017

Ravintoterapeuttini suositteli kokeilemaan tätä ruuansulatusvaivoihini. Toivottavasti auttaa!

Hessu 23.8.2017

Tuote auttaa herkkään vatsaan!

Pikkumyy 3.8.2017

Suositeltiin kokeilemaan allergiselle lapselle jolla on myös vatsaoireita. Aion kokeilla myös muille perheenjäsenille.

Anni77 15.7.2017

Tuote on tulossa kokeiluun kahdelle ruoansulatusongelmista ja vatsan turvotuksesta kärsiville. Entsyymivalmisteita suositeltiin ja tähän tuotteeseen törmäsin lisätietoja etsiessäni.

Tuula 30.6.2017

Tuote on ihan ehdoton. Vaikuttaa nopeasti, vatsani ei turpoa kuten aikaisemmin. Vatsa ja suolisto pystyy pilkkomaan ravinteet. Ilman tätä tuotetta elämä olisi todella vaikeaa.

Jutta 22.5.2017

Tulee testiin ruuansulatusvaivoista kärsivälle.

Eeva 22.5.2017

Annan tätä tuotetta koiralleni, jolla on koliitti. Sillä myös ruoka sulaa huonosti.

Tuju 12.4.2017

Halu kokeilla vatsan hyvinvointia

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!