NoDol Glukosamiini MSM, kondroitiini, pirunkoura, 60 kapselia

Tuotenumero: 00395 | Hinta: 19.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
NoDol Glukosamiini MSM, kondroitiini, pirunkoura, 60 kapselia ja 45 grammaa

 

Tässä Nodol -valmisteessa glukosamiini on hienojakoisena jauheena, joka tarjoaa satoja kertoja suuremman imeytymispinta-alan kuin tabletit.

 

Mitä kapselit sisältävät?

Nodol glukosamiini-kapselissa on mukana seuraavat aineet kuten:

 • kondroitiini
 • MSM-rikki
 • mangaani
 • pirun-koura* ja
 • lääke-aaloe

 

Pirunkoura eli harpago (Harpagophytum progumbens) on tunnettu Euroopassa jo kauan ja käytetty perinteisesti nivelkipuihin. Kliinisessä NO-DOL-testissä 95% koki saavansa apua nivelkipuun glukosamiinivalmisteesta, joka sisälsi pirunkouraa, kun lääkkeistä  apua sai vain 75%

  

Uusimpien tutkimusten* mukaan vaikuttavat aineet ovat iridoidit harpa-gosiidi ja harpagiidi. Vaikutus nivelkipuihin on samanlainen kuin ei-steroidisilla NSAID tulehduskipulääkkeillä, kuten COX-2- ja proinflammatoristen entsyymien, prostaglandiinisynteesin (PGE2) ja kysteinyylileukotrieenien esto.

 

Nodol annostus: 2 kapselia päivässä nesteen kanssa.

 

Nodolin vaikuttavat aineet (2 kaps):

 • d-Glukosamiini 500 mg.
 • kondoitiini 200 mg.
 • MSM-rikki 20 mg.
 • Mangaani 10 mg.
 • Pirunkoura (Harpagophytum procumbens) 200 mg. josta
 • iridoideja 7 mg * (luonnollinen, äyriäisperäinen)

 

No dol tuotesarja sisältää monia glukosamiinituotteita, joiden avulla voit hoitaa ja ravita niveliä varmistamalla riittävän nivelravintoaineiden saannin ja jopa ennalta estää vaivojen ilmaantumista.

 

Parasta ennen/Bäst före: 1.2020

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)

 

Yleistä tietoa glukosamiinista:

Glukosamiini on tärkeä rakennusaine rustolle, jänteille ja nivelsiteille. Ikä, sairaudet ja kulutus alentavat kehon glukosamiinipitoisuutta.

Glukosamiini ravintolisänä tarjoaa elimistölle tärkeitä rakennusaineita, jotka auttavat vaurioituneiden solujen ja kudosten korjautumista. Nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luuston uusiutuminen ja korjautuminen on riippuvainen glukosamiinista.

Glukosamiinia on kaikissa kehon kudoksissa, mutta eniten nivelissä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että nivelet huolehtivat nestetasapainostaan glukosamiinin avulla, koska sillä on oivallinen kyky houkutella vesimolekyylejä.

Glukosamiinin puute aiheuttaa rustojen kovettumista ja altistaa kulumiselle ja nivelkivuille. Glukosamiini voi auttaa palauttamaan nivelten toimintakykyä, ruston plastisuutta ja kosteustasapainoa.

Glukosamiini on laajalti käytetty nivelrikon hoidossa, ei ainoastaan sisäisesti, vaan myös ulkoisesti. Australiassa tehty kliininen tutkimus*, johon osallistui 63 koehenkilöä, joilla oli polvinivelen kulumaa, osoitti glukosamiinilla olevan suotuisia vaikutuksia: kipu väheni ja selvästi todettavaa paranemista voitiin havaita vain neljä viikkoa kestäneen hoidon jälkeen. (*Journal of Rheumatology, 2002)

Elimistö tuottaa glukosamiinia itsekin, mutta iän tai paljon toistuvia liikkeitä sisältävän liikunnan myötä (kilpapyöräily, juoksu, kehonrakennus jne., jotka aiheuttavat nivelrikkoja) ei useinkaan tarvetta vastaavaa määrää. Tämä lisää ruston kulumisriskiä ja nivelrikon vaaraa. Huomioi tämä ja huolehdi nivelistäsi!

 

NIVELRIKKO on kaikkein yleisin nivelsairaus. Nivelrikko aiheuttaa kipua polvissa, lonkka- ja sorminivelissä sekä selkänikamien välisissä nivelissä.  Nivelrikko on koko nivelen sairaus, joka tullessaan voi tehdä muutoksia nivelrustossa, luussa kuin myös nivelkapselissakin. Tyypillinen nivelrikko on nivelen rustopinnan vaurioituminen ja nivelruston osittainen häviäminen nivelpinnoilta.

SYITÄ NIVELRIKKOON ovat ihmisen vanheneminen, raskas ja kuluttava työ sekä niveliä kuluttava urheilu. Myös ylipaino on eräs tekijä, joka aiheuttaa nivelrikkoja. Muita syitä ovat nivelten vammat ja tulehdukset perinnöllisten taipumusten ohella. Sormien ja varpaiden nivelrikon syynä on tavallisimmin juuri perinnöllisyys.

NIVELRIKON HOITO. Ikävä kyllä tapahtunutta nivelrikkoa ei voida parantaa, mutta sitä voidaan kyllä hoitaa ja kipuja lievittää. Tavallisten kipulääkkeiden vaihtoehtona voidaan käyttää glukosamiinia, joka ei auta kaikkia, mutta sillä ei myöskään ole haittavaikutuksia. Erityisesti sorminivelten nivelrikossa voi olla hyödyksi geelimäisistä reumavoiteista. On hyvä välttää sairaan nivelen kuormittamista. Kävely avuksi voi ottaa kepin tai rollaattorin.

Laihduttaminen on erittäin suositeltavaa.

 

update 2.11.2017

Tuotearvostelut

Eeva 21.3.2017

Nivelkivut vähenivät jo 1 kk käytön aikana!

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!