Nodol Glukosamiini MSM Rikkivoide ja kipuvoide

Tuotenumero: 01028 | Hinta: 15.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Nodol GLUKOSAMIINI-MSM-RIKKIVOIDE 100 ml. Kipuvoide.

Proteaktiivinen ja rauhoittava.

 

Jos olit etsimässä niveliä hoitavaa voidetta, jossa on glukosamiinia, löysit juuri oikean tuotteen. Tämä voide sisältää nivelrustoa vahvistavaa glukosamiinia ja kipua lievittäviä ja liikkuvuutta helpottavia aineita.

 

Tämä kipuvoide on lääketieteellisesti tutkittu* ja kehitetty hyödyntäen glukosamiinin, MSM-rikin, pajunkuoren, pirunkouran, lääkeaaloen ja alppi-arnikan hyviä vaikutuksia niveliin.

Tämän rikkivoiteen aineosilla on niveliä suojaava ja kipua rauhoittava synergiaalinen yhteisvaikutus.

  • Ei rasvaa eikä värjää.
  • Allergiatestattu.
  • Mikrobiologisesti tutkittu.

 

Nodol glukosamiini nivelvoiteen käyttö: Levitetään hoidettavalle kipualueelle, vähintään kaksi kertaa päivässä, kevyesti hieroen, kunnes kipuvoide on imeytynyt.

 

Nodol glukosamiini nivel- ja kipuvoiteen vaikuttavat aineet:

  • Glukosamiini MSM-rikki
  • pajunkuoriuute (Salix alba)
  • pirunkourauute (Harpagophytum progumbens)
  • lääkeaaloeuute (Aloe vera barbadensis)
  • alppi-arnikauute (Arnica montana).

* Lääkinnällinen laite, vain ulkoiseen käyttöön.

On suositeltavaa käyttää glukosamiinitabletteja lisäksi, jos haluaa täyden tehon tuotteesta.

 

MSM on orgaaninen rikki ja sitä on ihmisessä luonnostaan. Rikki on ratkaisevan tärkeä sidekudoksen terveydelle, joten MSM on välttämätön aine hoidettaessa niveltulehdusta ja muita nivelten vaivoja.

Niveltulehduspotilailla rikin määrä rustoissa on vain kolmannes normaalikudosten rikin määrästä. MSM löytyy kehon jokaisesta solusta. Saat sitä ruoasta (mm. liha, kala, munat, siipikarja ja maito) erityisesti valkosipuli sekä sipuli (sen huomaa sipulin tuoksustakin).

 

GLUKOSAMIINI Glukosamiinilla on ratkaiseva rooli rustojen toiminnalle, joustavuudelle ja kestävyydelle. Iän myötä glukosamiini vähenee sidekudoksista aiheuttaen ruston ohenemista --> Rusto rappeutuu ja nivel alkaa kipuilla/ oireilla. Kuluneen ruston rappeutuminen kiihtyy helposti, koska se menettää glukosamiineja.

 

PIRUNKOURA Harpagojuuri eli pirunkoura on afrikkalainen rohtokasvi, jota on käytetty vuosituhansia tehokkaana luontaislääkkeenä tulehtuneiden ja särkevien nivelten hoitoon. Se vähentää tulehduksia, mutta auttaa myös ihovaivoihin sekä sappi- ja munuaisvaivoihin. Harpagon juurta kutsutaan Pirun kouraksi sen ulkonäön johdosta.

 

PAJUPUUNKUORI - WILLOW Pajupuunkuorta on käytetty vuosisatoja kipujen vähentämiseen. Aspiriinissa on samoja kemiallisia ainesosia, joten jos olet allerginen aspiriinille, saatat saada oireita pajupuunkuoresta.

 

ALOE VERA Ehkäisee tulehdusta.

 

ARNIKA Ehkäisee tulehdusta. Arnikan yksi pääkomponenteista on helenalin. Sillä on väitetty olevan monia terapeuttisia vaikutuksia. Arnikan yrttikäytössä täytyy olla varovainen, koska vääränlainen annostus voi aiheuttaa sivuoireita.

 

Kliinisesti testattu: NO-DOL glukosamiinivoidetutkimuksessa selvitettiin voiteen terapeuttinen teho yhdistettynä ultraäänihoitoon potilailla, jotka kärsivät polven nivelrikosta. Tutkimukseen osallistui 64 potilasta: 46 naista ja 18 miestä, joiden keskimääräinen ikä oli 47 vuotta ja sairaus kestänyt 5 kk-8 v (keskim. 2,2 v.). Edellisestä sairauden pahenemisesta oli kulunut 2 vko:a-3 kk (keskim. 56 pv). Potilaat jaettiin kahteen ryhmään. Toista ryhmää (31 potilasta) hoidettiin NO-DOL-glukosamiinivoiteella ja ultra-äänellä (US 0,8 W/cm2). Vertailuryhmää (33 potilasta), hoidettiin lumevoiteella (parafiinöljy) ja ultraäniterapialla (US 0,8 W/cm2). Tulokset määritettiin anamneesin, kliinisen kaavion, röntgen- ja ultraäänikuvien perusteella.

Tutkimuksessa vertailtiin aikaa, joka nivelrikkopotilailta kului 25 metrin pituisen matkan kävelemiseen, tuolilta nousemiseen ilman käsitukea (toistettiin kolme kertaa) ja kipua (Analogic Visual Scale, 0-100 mm), ennen hoitoa ja hoidon jälkeen. Tutkimus kesti 2 viikkoa ja siihen sisältyi 10 hoitokertaa. NO-DOL rikkivoide / nivelvoide osoittautui tehokkaammaksi kuin lumehoito.

No dol tuotesarja sisältää monia glukosamiinituotteita, joiden avulla voit hoitaa ja ravita niveliä varmistamalla riittävän nivelravintoaineiden saannin ja jopa ennalta estää vaivojen ilmaantumista.

 

Parasta ennen: 5.2019

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)

 

Päivitetty 18.10.2018

Tuotearvostelut

Jari 6.8.2017

Haluan kokeilla olisiko tästä apua jatkuvasti kipeänä olevaa alaselkääni.

24.1.2017

Auttaa paremmin kuin muut kipugeelit.

Masa 4.8.2016

Jos on nivelet rikki, siihen auttaa... rikki! Tämä tuote poisti kivun polvistani.

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!