Nodol kasvisperäinen Glukosamiini 500 mg. 90 tablettia

Tuotenumero: 00327 | Hinta: 0.00€ (0.00€) /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
GLUCOSAMIN PURA® 500 mg 90 TBL

Tämä erä -25 % ale. Parasta ennen 06/2017

Erä loppuunmyyty, odottelemme uutta satsia.

Siihen asti myymme tämän kohdalla eioota :)

 

Altistamme nivelemme päivittäin kovalle rasitukselle liiallisen käytön vuoksi (työ, urheilu, kuten juoksu, jalkapallo, kehonrakennus, tennis jne).

Estääksemme mahdolliset nivelvauriot on hyödyllistä ottaa puhdasta glukosamiinia, varsinkin jos työssä tai vapaa-aikana kohdistamme niveliin toistuvia liikesarjoja ja fyysistä kuormitusta. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että glukosamiini on tärkeässä asemassa nivelruston suojaamiseksi kulumiselta ja nivelrikon ennaltaehkäisemiseksi.

Tässä tuotteessa on 500 mg puhdasta kasvisperäistä glukosamiinia yhdessä tabletissa, mikä on Italian terveysministeriön* suosittelema vuorokausiannos.

Tämän tuotteen glukosamiini saadaan mikrosienestä (Aspergillus niger), joten se sopii myös niille, jotka eivät voi käyttää tavanomaista äyriäisten kuorista uutettua glukosamiinia.

*Ministero della Salute, Italia

 

Annostus: 1 ovaletti (soikea tabletti) päivässä veden tai mehun kanssa.

 

Vaikuttava aine (1 ovaletti)

d-Glukosamiinihydrokloridi** 603 mg

josta d-Glugosamiininia 500 mg

** ei äyriäisperäinen

 

No dol tuotesarja sisältää monia glukosamiinituotteita, joiden avulla voit hoitaa ja ravita niveliä varmistamalla riittävän nivelravintoaineiden saannin ja jopa ennalta estää vaivojen ilmaantumista.

 

Yleistä tietoa glukosamiinista:

Glukosamiini on tärkeä rakennusaine rustolle, jänteille ja nivelsiteille. Ikä, sairaudet ja kulutus alentavat kehon glukosamiinipitoisuutta.

Glukosamiini ravintolisänä tarjoaa elimistölle tärkeitä rakennusaineita, jotka auttavat vaurioituneiden solujen ja kudosten korjautumista. Nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luuston uusiutuminen ja korjautuminen on riippuvainen glukosamiinista.

Glukosamiinia on kaikissa kehon kudoksissa, mutta eniten nivelissä. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että nivelet huolehtivat nestetasapainostaan glukosamiinin avulla, koska sillä on oivallinen kyky houkutella vesimolekyylejä.

Glukosamiinin puute aiheuttaa rustojen kovettumista ja altistaa kulumiselle ja nivelkivuille. Glukosamiini voi auttaa palauttamaan nivelten toimintakykyä, ruston plastisuutta ja kosteustasapainoa.

Glukosamiini on laajalti käytetty nivelrikon hoidossa, ei ainoastaan sisäisesti, vaan myös ulkoisesti. Australiassa tehty kliininen tutkimus*, johon osallistui 63 koehenkilöä, joilla oli polvinivelen kulumaa, osoitti glukosamiinilla olevan suotuisia vaikutuksia: kipu väheni ja selvästi todettavaa paranemista voitiin havaita vain neljä viikkoa kestäneen hoidon jälkeen. (*Journal of Rheumatology, 2002)

Elimistö tuottaa glukosamiinia itsekin, mutta iän tai paljon toistuvia liikkeitä sisältävän liikunnan myötä (kilpapyöräily, juoksu, kehonrakennus jne., jotka aiheuttavat nivelrikkoja) ei useinkaan tarvetta vastaavaa määrää. Tämä lisää ruston kulumisriskiä ja nivelrikon vaaraa. Huomioi tämä ja huolehdi nivelistäsi!

Tuotearvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!