Nodol Pirunkoura vahva kipugeeli

Tuotenumero: 01055 | Hinta: 15.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Nodol Pirunkoura kipugeeli 100 ml.

Erinomainen tuote lihas- ja nivelkipuihin!

  

Nodolissa on pirunkouraa :)

NoDol kipugeelissä on korkea pirunkourauutepitoisuus (10 %). Se virkistää lihaksia, lievittää lihas- ja nivelkipuja sekä erilaisista syistä johtuvia kramppeja. (suonenveto, reuma, urheilu-ja rasituskivut, ruhjeet, niska- ja selkäkivut jne.). Ehdoton kipuvoide, kipusalva.

Pirunkoura (Harpagophytum progumbens) eli harpago on vahvin tunnettu anti-inflammatorinen luonnonaine ja hyvin vaikuttava useimmissa tulehdustapauksissa, kuten jännetulehduksissa, nyrjähdyksissä ja yleisissä kiputilanteissa. Pirunkouran vaikutus tulee kahdesta aineryhmästä:

  • 1 Iridoidit: harpakosidi, hapagidi
  • 2 Flavonoidit: kamferoli, luteolin, oleanolihappo

 

Nodol ja kivunlievitys 

NoDol kipugeelin anti-inflammatorinen vaikutus on peräisin molemmista ryhmistä eli harpakosidit ja kamferoli, joilla on sekä COX2-estovaikutus että interaktiivinen estovaikutus tulehdus-kaskadiin, sytokiinisynteesiin ja -aktiivisuuteen. Niiden vaikutus on verrattavissa NSAID eli ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden vaikutukseen, mutta ilman niiden haittoja.

 

NoDol kipugeelin käyttö: Levitä hoidettavaan kohtaan, hellävaroin hieroen niin, että voide imeytyy (myös illalla ennen nukkumaan menoa).

 

Vaikuttava aineosa: Pirunkourauute (Harpagophytum progumbens).

 

Tämä kipugeeli on ”lääkinnällinen laite”, vain ulkoiseen käyttöön.

Parasta ennen: 1.2020

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)

update 4.10.2017

Tuotearvostelut

Masa 4.8.2016

Käytin aiemmin miedompaa pirunkouravoidetta pitkäkestoiseen särkyyn, mutta se alkoi vaikuttaa hitaasti, vasta useiden päivien jälkeen. Nodol on paljon nopeampi, se auttaa alle tunnissa!

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!