Nodol suuret kipulaasstarit 5 kpl. 9 x 14 cm.

Tuotenumero: 00773 | Hinta: 18.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Pitkävaikutteiset luonnon kipulaastarit Nodol 5 KPL (9X14 CM)

 

Nodol kipulaastarin käyttöohje:

Laita laastari suoraan kehon kipupisteisiin. Laastari on valmistettu niin, että vaikuttavat aineet imeytyvät ihon läpi tasaisesti koko vuorokauden.

Anna vaikuttaa 24 tuntia, ennen kuin vaihdat sen uuteen.

Ei tahraa.

 

Lihas- ja liikuntaelimistöömme, polviin, kyynärpäihin, hartioihin ja selkään kohdistuu jatkuva mekaaninen rasitus ja väärät asennot. Nämä voivat aiheuttaa liikkumista rajoittavaa kipua ja lihastulehduksia. On siis sopivaa turvautua luonnon tarjoamiin apukeinoihin. NODOL-kipulaastari vaikuttaa lisäksi koko päivän, luovuttaen luonnollisia kipua lievittäviä aineosia tarvittavaani kohtaan.

 

Käyttö: Anna laastarin vaikuttaa 24 tuntia, ennen kuin vaihdat sen uuteen. Voit helposti leikata laastarin parhaiten sopivaan kokoon.

 

Vaikuttavat aineosat:

  • Alppiarnika (Arnica montana) on kasvi, joka voi tuoda nopeasti helpotusta nivel- ja lihassäryissä
  • Kamferi (Cinnamomum camphora) on aine, jota saadaan idän kamferipuun kuoresta ja jolla on jo satoja vuosia käytetty lihaskipuihin
  • Pirunkoura (Harpacophytum procumbens) on tulehduskipua lievittävä afrikkalainen aavikkokasvi. Tutkimukset osoittavat, että se voi vähentää nivelkipua tehokkaammin kuin perinteiset tulehduskipulääkkeet, kunhan sitä käyttää jonkin aikaa säännöllisesti.
  • Paju (Salix alba) sisältää luonnollista salisyylihappoa, joka antaa tunnetusti helpotusta kipeille nivelille ja lihaksille. Se imeytyy suoraan iholta haluttuun kipukohtaan.
  • Rikki, joka sisältyy MSM-rikkimole-kyyliin, antaa tunnetusti helpotusta nivelkipuihin.
  • Laventeli (Lavandula officinalis) on tunnettu neuromuskulaarisesta lihashermostoa rauhoittavasta ja jännitystä lievittävästä vaikutuksesta.

 

KUKA VOI KÄYTTÄÄ KIPULAASTARIA? NODOL laastareita voivat käyttää kaikki, jotka tarvitsevat helpotusta kipuun nivelissä tai lihaksissa. NODOL laastareita voi käyttää yhdessä muiden kipua lievittävien tuotteiden tai ravintolisien kanssa.

 

HUOM! Jos tilaat vain tämän tuotteen, voimme lähettää sen kirjekuoressa suoraan postilaatikkoosi.

Valitse toimitustavaksi: 3. Kirjekuoressa kotiin kannettuna (litteät purkit ja askit, ei pulloja, alle 3 cm paketit).

Parasta ennen: 9.2018

Tuotearvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!