Panela sokeriruo'on kuivattua mehua

Tuotenumero: 06115 | Hinta: 12.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen




Panela sokeriruo´on kuivattua mehua 500 grammaa

 

Kuivatusta ruokomehusta KYLMÄPURISTAMALLA valmistettu jauhe Boliviasta, joka sis. mm. rautaa 13 mg. ja magnesiumia 81mg./100g. Tämä on aivan erilainen vitamiinipitoisuudeltaan kuin normaali "intiaanisokeri", joka on valmistettu teollisesti. Siitä johtuu myös tuotteen korkeampi hinta.

 

Panelan pakkauskoko: 500g.

 

Mitä Panela on?

Panela on aitoa, kylmäpuristettua ruokosokerimehua, joka on ainoastaan kuivattu auringossa. Kun siihen lisätään vesi, saadaan alkuperäinen sokeriruokomehu esiin. 

Panelan valmistusmenetelmä on samanlainen kuin 1500-luvun etelä-amerikan intiaanien käyttämä menetelmä.

Panelaa ei tunneta hyvin Suomessa, vaikka se on etelä-amerikkainen perinneaine.
 

Mihin eri tarkoituksiin Panelaa voi käyttää?

- Kylmää sokeriruokomehua sitruunalla maustettuna käytetään virkistämään ja antamaan energiaa kesäkuumalla
- kuumana sitä käytetään, samoin sitruunalla maustettuna, kuumeeseen ja lämmittämään talvikylminä päivinä.
- Flunssaan: Sekoita mustaherukkamehua ja Panelaa.
- Panela käy teen asemesta aivan sellaisenaan
- Saunan jälkeen: Anna Panelajuoman veden jäähtyä ja lisää siihen runsaasti jääpaloja ja muutama tippa sitruunamehua. Juoman voi tehdä valmiiksi jääkaappiin. Juoman voi tehdä kylmään juomaan, mutta liukeneminen on hitaampaa ja epätasaisempaa. Panelan käyttäminen jälkiruoissa ja leivonnaisissa lisää niiden vitamiini- ja hivenainepitoisuutta.
 
Panela ei siis ole pelkkää sokeria, kuten intiaanisokeri, jossa on tosin kalkkia ja muitakin mineraaleja. Panelassa on luonnollista rautaakin monin verroin enemmän. Panela sisältää runsaasti kalsiumia, vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, jotka ovat sitoutuneet sen Melassiksi kutsuttuun osaan, mikä muodostaa jopa 13% sen ainesosista.

 

PANELAA TUOTETAAN PUHTAILLA VILJELMILLÄ
Panela sokeriruoko tuotetaan luonnonmukaisesti viljellystä sokeriruo´osta, jota ei käsitellä sen enempää kuin että siitä puristetaan mehu haihduttamalla kasvissa luonnostaan oleva vesi pelkällä aurinkoenergialla. Kaikki tämä tehdään ilman mitään kemiallisia prosesseja.

Sokeriruoko-viljelmät sijaitsevat hedelmällisellä ja puhtaalla, runsaasti luonnonmineraaleja sisältävällä maaperällä. Ne saavat runsaasti aurinkoa ja Andien vuoristosta puhaltavien raikkaiden tuulien puhdasta ilmaa. Vuoristosta tuleva puhdas vesi ei sisällä mitään kemikaaleja kuten normaali vesijohtovesi. Panelan eli Cancacan maku eroaa näin muista sokerilajeista.

 
Miten Panelaa voidaan käyttää kotitalouksissa?
Panelalla voidaan korvata kotilaloudessa käytetyt muut sokerit, kuten:
  • tavallinen hienosokeri
  • fariinisokeri
  • candisokeri
  • raakasokerit jne.

 

Parasta ennen/Bäst före: 9.2021

Etiketti tulossa

Tuotearvostelut

Hanna 16.8.2017

tästä tehty mehu maistuu sitruunan kanssa limsan asemasta ja on terveellisempää

Eira 2.4.2017

Haluan kokeilla tätä tuotetta krooniseen väsymysoireyhtymän tukihoitona sekä anemiaan sekä maksaa vahvistana juomana.Lisäksi toivon että ientulehdus helpottuu tuotteella.

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!