Papaija-entsyymi 90 imeskelytablettia

Tuotenumero: 44187 | Hinta: 14.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen




Papaya Entzyme papaija entsyymi-tabletit 90 kpl.

Papaija entsyymitabletit ovat valmistettu papaijanlehdistä. Papaijanlehtiuutetablettien määrä on 90 kpl ja 45 g. Tabletit ovat imeskelytabletteja.

 

Papaija luontaistuotteena ja ravintolisänä

Papaija on trooppinen hedelmä, joka sisältää ihmisen ruoansulatusta edistäviä proteolyyttisiä entsyymejä, kuten papaiinia.

 

Papaija entsyymitabletit ovat tarkoitettu ruoansulatukseen ja erityisesti tärkkelyksen pilkkomiseen.

 

Papaija entsyymitabletit sisältävät papaiinia

Papaiini lisää ruoansulatuksen entsyymiaktiivisuutta, joka edistää monien erilaisten tärkkelysten muuntumista pitkäketjuisista hiilihydraateista yksinkertaisiksi monosakkarideiksi ja proteiineja aminohapoiksi eli helpommin imeytyvään muotoon niin, että kehomme voi absorboida mainittuja ravinteita.

 

Papaija entsyymitablettien vaikuttavat aineosat (1 TBL):

  • Papaiini* 15 mg
  • Proteaasi* 2 mg
  • Alfa-amylaasi 2 mg (*papaijanlehti- ja hedelmäuutteista)

Muut aineosat:

  • Sukroosi
  • kalsiumkarbonaatti
  • rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen)
  • maissitärkkelys
  • aromi (papaija)

 
Käyttö: 1- 3 tabl. / ateria
Voit pureskella tai imeskellä tabletit.
90 tablettia.

 

Parasta ennen: 2.2019

 

Valmistettu Espanjassa

Maahantuoja Aboa Medica, Raisio

 

Lisätietoja ruoansulatuksesta ja papaiini-entsyymistä:

Ihmisen ruoansulatusjärjestelmä, johon kuuluvat suoliston lisäksi myös maha, maksa ja haima, tuottavat normaalisti kaikkia tarvittavia ruoansulatusentsyymejä, mutta jotkut sairaudet, ravitsemukselliset puutteet ja ruokailuolosuhteiden muutokset (matkoilla, ulkomailla jne.) heikentävät kehomme kykyä tuottaa tarvitsemiaan entsyymejä.

 

Entsyymipitoisella ravintolisällä on aina hyvä vaikutus ruoansulatukseen. Jos ruokaa jää puutteellisen entsyymitoiminnan seurauksena pilkkomatta, ne hajoavat myöhemmin paksusuolessa mädättäjäbakteerien toimesta ja muodostavat suuren määrän kaasua , aiheuttaen epämukavan olon vatsan ja suoliston turvotessa.

 

Entsyymejä löytyy luonnollisesti myös tuoreista kasviksista, mutta ruoanvalmistus tuhoaa ne helposti, sillä entsyymit koostuvat aminohapoista, muodostaen aktiivisia proteiinimolekyylejä, jotka eivät kestä kovaa kuumentamista. Ne häviävät myös ruoka-aineiden varastoinnin aikana sekä valmisruokien säilytyksessä että uudelleen lämmityksessä.

 

Papaiini on itsessään proteolyyttinen entsyymi, joka edistää ruoansulatusta, lievittää vatsakipuja ja mahan ärtyneitä limakalvoja. Se toimii kipua lievittävästi kipulääkkeen tavoin. Papaiini ehkäisee jossain määrin myös ummetusta, koska se on luonnostaan hieman laksatiivinen. Papaiini tuhoaa myös parasiitteja eli suolistoloisia ja vahvistaa immuniteettia.

 


Papaiini ravintolisänä on erittäinkin tarpeen, jos kärsii jonkin asteisesta suolistotulehduksesta (divertikuliitti), koliitista tai ärtyvästä paksusuolesta, koska papaiinilla on rauhoittava ja antiseptinen vaikutus suolistoon.

 

Papaiinilla on erinomainen alkalisoiva eli alkaaleja ravinnosta vapauttava vaikutus, joten se sopii myös ihmisille, jotka kärsivät liikahappoisuudesta.

Tuotearvostelut

Miau 18.8.2017

Auttaa ruuansulatuksessa

Heli Veivo 20.7.2017

Olin etsimässä entsyymitippoja ruoansulatusongelmiin ja törmäsin tähän vanhaan ystävääni, joka on auttanut Intian matkoillani.

Saara 7.6.2017

Minulla on psoriasis ja papaija on kuulemma hyväksi psoriaatikoille ananaksen lisäksi

Herkkä vatsa 24.3.2017

Entsyymit auttavat ruoansulatuksessa

Markson 30.1.2017

Kaveri suositteli ruoansulatusvaivoihin. Let's see!

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!