Rakkoleväuute - FUCUS - Vesiculosus 50 ml.

Tuotenumero: 04030 | Hinta: 13.95€ /kpl

Paljousalennus

Kun tilaat Hinta
vähintään 2 12.50 €/kpl
kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Fucus vesiculosus L. (sekovarret) alkoholiton rakkolevä-kasviglyseriiniuute. 50 ml.

 

Fucus rakkoleväuutteen annostus:
Perinteinen annostus on 15-20 tippaa jokaisen aterian yhteydessä.
Praktiseen kliiniseen tietoon perustuva RDA-annostus on 25 tippaa kolmesti päivässä sellaisenaan tai liuotettuna pieneen määrään vettä.

Lapset: yli 5 vuotiaat: puolet aikuisten annoksesta.
Alle 5 vuotiaat: ei suositella.
 

Jokaisen 20-28 päivän käyttöjakson jälkeen on suositeltavaa
pitää 7-10 päivän tauko.

 

Vasta-aiheet: Ei suositella kilpirauhasen liikatoiminnasta (hypertyreoidismi), hermostuneisuudesta tai korkeasta verenpaineesta kärsiville.
 

Aktiivisten prinsiippien tutkitut pitoisuudet:
Mukopolysakkaridit (mukoosi) 10 mg/ml.
Jodi  0,075 mg/ml.

 

Fucus rakkoleväuutteen ulkoinen käyttö:

Haavaumat hoidetaan puhtaalla rakkoleväuutteella. Suun infektioissa suu huuhdellaan useita kertoja päivässä purskutusliuksella (1 ml rakkoleväuutetta 0,5 desilitraan vettä), jota ei niellä. Iholla olevat kohdat peitetään puhtaalla siteellä tai laastarilla.
 

Parasta ennen/Bäst före: 8.2018

 

Lisätietoja: Käytetty luonnollisen jodin lähteenä. Siitä saadaan myös alginaattia, jolla on sakeuttava ja dispergoiva vaikutus lisättäessä sitä ruokiin ja muihin haluttuihin elintarvikkeisiin. Käytetään usein myös kasvuravinteena sen suuresta vitamiini-ja mineraalipitoisuudesta johtuen. Rohdoksena käytetään ns. sekovarret.
 
Sisältää: orgaanista jodia, tulehduksia lievittäviä ja antimikrobisia kasvilima-aineita, mukopolysakkarideja, fukoosia, mannoosia, algiinia ja karrageenia, haihtuvia öljyjä, algiinihappoa, kainiinihappoa, aminohappoja, fukosterolia, mannitolia (sakkaridi), kasviväritekijöitä, karvasaineita, algiinia (20% kuivatun rohdoksen painosta), joka pystyy sitomaan jopa 100 kertaa omaa painoaan vastaavan määrän vettä ja rasvaa, vitamiineja: A-vitamiinia, B-vitamiineja, erityisesti B12- ja B2- vitamiinia, C-vitamiinia, E-vitamiinia ja D2-vitamiinia (ergosteroli), aminohappoja ja mineraaleja: luonnon natriumia, kaliumia, rikkiyhdisteitä, mangaania, rautaa, fosforia, magnesiumia, kuparia, sekä pieniä määriä molybdeeniä, vanadiinia, piitä, litiumia, bariumia, nikkeliä, sinkkiä ja kobolttia. Rakkolevän mykopolysakkarideilla on tulehduksia hoitava vaikutus. Laihduttava vaikutus johtuu pääasiassa orgaanisesta jodista, joka edistää rasvan käyttämistä energialähteenä. Tällä mineraalilla on tärkeä osa kilpirauhasen säätelemässä rasva-aineenvaihdunnassa yhtenä kilpirauhashormonin aineosana. Toisaalta algiini (kasvilima-aine) saa aikaan myös kylläisyyden tunnetta, mikä auttaa vähentämään ruokahalua sen lisäksi, että se hidastaa sokerien, rasvan ja valkuaisaineiden imeytymistä suolistosta lisäten niiden fekaalista (ulosteen mukana tapahtuvaa) poistumista suolistosta. Rakkolevän sisältämä mannitoli auttaa lisäämään suolen toimintaa ja virtsaneritystä, joilla on osaltaan laihtumista edesauttava ja turvotusta pienentävä vaikutus. Rakkolevästä on onnistuttu eristämään myös yhdisteitä (bromofenoli ja flowerglusinol), joilla on bakteereja tuhoavia vaikutuksia. Rakkolevä on ihanteellinen rohdos, kun halutaan lisätä rasva-aineenvaihduntaa luonnollisella tavalla, edistää nesteaineen-vaihduntaa ja laihtua, koska se sisältää paitsi kaikkia näitä tekijöitä myös runsaasti laihdutuksen tueksi tarvittavia vitamiineja ja mineraaleja.

Tuotearvostelut

Herkkävatsainen 28.12.2016

Homeopaatin ohjeen mukaisesti päivittäin 3-5tippaa päivässä aineenvaihduntaan

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!