Resverasor Tumma rypäle 60 kapselia

Tuotenumero: 34055 FIN | Hinta: 22.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Resverasor punaviini resveratroli-valmiste

Vahva antioksidanttituote - Resverasor-punaviinivalmiste.

 

Resverasorin pakkauskoko: 60 tablettia 1 puriste vastaa 3 litraa punaviiniä :)

 

Resverasorin päiväannos: 1-2 tablettia päivässä.

 

Resverasorin vaikuttavat aineet/1 tbl:

  • polyfenolit yht. 135,6 mg.
  • proanto- ja antosyanidiinit 73,8 mg.
  • tanniinit  37,4 mg.
  • flavonoli  1,5 mg.
  • resveratroli 202 µg.

 

Parasta ennen/Bäst före: 5.2020

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)

 

Tietoa resveratrolin antioksidaanttisesta vaikutuksesta:

Solujen radikaali vanheneminen liittyy samaan luonnolliseen tapahtumaan mikä vastaa kaikkien elollisten elämästä ja solujen aineenvaihdunnasta (soluhengitys, energia-tuotto jne.). Solullinen aineenvaihdunta tuottaa kuitenkin joitakin "kuona-aineita" eli kemiallisia jätöksiä, joita kutsutaan "vapaiksi radikaaleiksi". Nämä aiheuttavat suuria oksidaatio- eli hapettumisreaktioita heikentäen ja rappeuttaen soluja ja kudoksia (silmät, verkkokalvo, iho, kollageeni) ja nopeuttaen niiden biologista vanhenemista.

Tätä soluaineenvaihdunnan radiakaalia sivuvaikutusta voidaan kuitenkin "neutraloida" antioksidanteilla.

Resveratroli on yksi punaviinin voimakkaimmista terveyttä edistävistä polyfenoleista. Sen teho on voitu osoittaa kastamalla omenoita resveratrolia sisältävään liuokseen, jolloin luonnollinnen suojavaikutus pidensi säilyvyyttä kahdesta viikosta kolmeen kuukauteen (New Scientist 5.09/2003)

 

Resverasor on antioksidantti

Resverasor on täydellinen luonnonantioksidantti, jota saadaan erityisen hellävaraisella menetelmällä tummien rypäleiden kuorikerroksista ja niiden siemenistä niin, että aineosat, joilla kaikilla on korkea antioksidanttivaikutus (polyfenolit, resveratroli, antosyanidiinit, oligomeeriset proantosyanidiinit jne.) säilyttävät ominaisuutensa ja suuren hapettumisprosessia estävän aktiivisuutensa niin hyvin, että niiden teho vapaiden radikaalien aiheuttamia muutoksia vastaan elimistössämme on korkein mahdollinen.

 

Huom! Resverasor®-tabletteja ei pitäisi käyttää, jos sairastaa verenvuototautia (hemofiliaa).

 

Erityistä varovaisuutta on noudatettava, jos käyttää samanaikaisesti verenohennuslääkkeitä. Jos haluaa muuttaa verenohennuslääkitystä tai siitä olisi mahdollista luopua, asiasta on keskusteltava lääkärin kanssa.

 

Miten Resverasor®-tabletit otetaan:

Resverasor®-tabletit voidaan ottaa ruuan kanssa tai aterioista riippumatta. Samanaikainen ruokailu voi hidastaa hieman imeytymstä, mutta parantaa yleensä tablettien siedettävyyttä.

 

Resverasorin käyttö raskauden ja imetyksen aikana:

Valmiste kuuluu aineosiltaan samaan ravintoryhmään kuin viinirypäleet, mustikat ja mustaherukat. Vaikka Resverasor®-tabletit valmistetaankin polyfenolipitoisesta punaviinistä, ne eivät sisällä alkoholia.

 

Muuta huomioitavaa: Resverasor® on ravintolisävalmiste, mikä ei vaikuta ajokykyyn tai kykyyn käyttää koneita.

 

Muiden lääkkeiden käyttö: Ennen käyttöä on huomioitava mahdolliset veren hyytymistekijöihin vaikuttava lääkitys. Polyfenolit saattavat tehostaa verenohennukseen tarkoitettujen lääkkeiden tehoa, jos niitä käytetään samanaikaisesti. Myös  Resverasor®-tabletteja suosittelvalle terapeutille tai lääkärille on muistettava kertoa, jos käyttää jotain verenohennuslääkettä. Tällöin lääkäri saattaa tapauskohtaisesti harkita verenohennuslääkkeiden käyttösuosituksen muuttamista tai pienentää niiden annostusta.

 

Seuraaviin lääkkeisiin on hyvä kiinnittää huomiota:

  • Joidenkin verenpaineen hoitoon (beetasalpaajat) tai nesteen poistoon (diureetit) käytettävien lääkkeiden teho voi lisääntyä polyfenolien vaikutuksesta.
  • Veren hyytymistä ja veritulppien muodostumista estävien lääkkeiden (tulehduskipulääkkeet [Aspirin®], varfariini [Marevan®], tiklopidiini, klopidogreeli) teho yleensä lisääntyy polyfenolien myötä.

 

Päivitetty 7.11.2017

resverasor G4.

Tuotearvostelut

Ilta 3.5.2017

Tämä antioksidantti saattaa suojata kehoa tulehduksilta.

Herkkä 26.9.2016

Tästä ei tule migreeniä,hyvä tuote

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!