Serrapeptaasi

Tilaa serrapeptaasi-kapselit edullisesti Finherbistä!

 

Finherbillä on tarjottavana neljää eri vahvuutta olevaa serrapeptaasituotetta.

(Kaikki hinnat sisältävät postikulut*)

 

1) Serrapeptaasi 200.000U 60 kapselia. Natura Median tuote. Tämä on kaikkein suosituin ja vahvin serrapeptaasituote! Vain 39,95 €

16403_Serrapeptaasi_entsyymi_200.00U_60_kapselia_Natura_Media.png

HUOM! Tämän tuotteen voit tilata myös "kirjekuoripakkauksessa". Toisin sanoen litteässä purkissa, joka lähetetään pehmustetussa kirjekuoressa suoraan postilaatikkoosi ja sinun ei tarvitse mennä hakemaan sitä Postiin tai pakettiautomaatille! Edellyttäen, että myös kaikki muut mahdolliset tilaamasi tuotteet ovat "kirjekuorikelpoisia", max 3 cm. paksuja. 

 

2) Serrapeptaasi 100.000 U 90 kapselia. Natura Media. Vain 39,95 €

Myös tämä tuote on nyt mahdollista tilata kirjekuoren sisällä suoraan postilaatikkoosi, kuten vahva 200.000.

PALJOUSTARJOUS tästä tuotteesta! 3 purkkia kirjekuoressa vain 114,- €

16401_Serrapeptaasi_100.000_90_kapselia.png

 

3) Serrapeptaasi 120.000 U 90 kapselia. Mikrokapseloitu, EC = entero kapseli, imeytyy suolistossa myöhemmin.Tuottaja Aboa Medica, Suomi. Vain 39,95 €

17151_Serrapeptaasi_120.000U_90_kapselia.jpg

 

4) Serrapeptaasi 80.000 U 60 kapselia. Mikrokapseloitu, EC (entero kapseli), imeytyy myöhemmin. Natura Media. Vain 22,95 €

Myös tämä tuote nyt mahdollista tilata kirjekuoren sisällä suoraan postilaatikkoosi, kuten vahva 200.000.

16405_Serrapeptaasi_entsyymi_80.00U_60_kapselia.png

 

Yleistä tietoa serrapeptaasista:

Mitä serrapeptaasi oikeastaan on?

Se on entsyymi, joka pilkkoo valkuaisaineita, kuten entsyymit yleisesti tekevät. Tämä entsyymi on alun perin löydetty silkkiäisperhosen toukan ruoansulatuskanavasta. Toukka tarvitsee tätä ainetta hajottaessaan reiän koteloonsa päästäkseen sieltä ulos. Nykyään tätä hyödyllistä lisäravinteena käytettävää serrapeptaasia valmistetaan käymismenetelmällä laboratorioissa serratia E-15 bakteerin avulla.

Miksi tämä on ihmiselle hyödyllinen lisäravinne?

Hans Nieper, saksalainen lääkäri, havaitsi tutkimuksissaan, että tällä silkkiäistoukan suolistossa elävällä serratiobakteerin tuottamalla entsyymillä saadaan aikaan hyviä tuloksia hoidoissa.

Mitä serrapeptaasi tekee?

Tämä entsyymi pilkkoo sairasta ja kuollutta kudosta, mutta ei ole kiinnostunut terveestä tai elävästä kudoksesta. Se pilkkoo vain ja ainoastaan tietyntyyppistä kudosproteiinia ja siksi se sitä käytetään kehon vaivoihin.

 

Millaisiin oireisiin serrapeptaasia käytetään?

Serrapeptaasi ei ohenna verta, koska sen vaikutus ei pohjaudu prostaglandiinin estoon. Prostaglandiinin avulla mahan limakalvon rauhaset tuottavat mahalaukkua suojaavaa limaa. Perinteiset tulehduskipulääkkeet estävät prostaglandiinin tuotantoa ja näin ollen aiheuttavat mm. vatsahaavaa ja nesteen kertymistä elimistöön ja turvotusta.

Miten serrapeptaasi on pakattu ja miten sitä on hyvä nauttia?

Entsyymi on pakattu kapselin sisälle jauheena, joten se on hyvin liukenevaa. Jotta imeytyminen kuitenkin olisi taattua, kapselit suositellaan nautittavaksi runsaan veden kera noin tuntia ennen syömistä tai pari tuntia syönnin jälkeen. Serrapeptaasin voi nauttia myös ruoan kera, mutta silloin osa siitä saattaa osittain imeytyä syötyyn ruokaan.

 

Miksi osa kapseleista on mikrokapseloitu?

Silloin kun serrapeptaasi on mikrokapseloituna, tämä tärkeä entsyymi voidaan kuljettaa turvallisesti läpi vatsalaukun happojen ja sappinesteiden ohutsuoleen ja aina paksusuoleen saakka. Näin voidaan turvata, että imeytyminen tapahtuu vasta vatsalaukun jälkeen.

Huomioitavaa:

-jos et ole ennen käyttänyt, aloita varovasti

-kun otat mitä tahansa entsyymiä huonon ruoansulatuksen kanssa saatat tuntea epämiellyttävää tunnetta tai jopa kipua

-1/2 teelusikallinen ruokasoodaa sekä 1/2 litraa vettä voi auttaa asiassa 

-kapselissa oleva inuliini voi aiheuttaa oireita herkkävatsailille:(

 

Voinko ottaa tuotetta liikaa ja vaikuttaako tämä käyttämiini lääkkeisiin?

Ei. Yliannostuksen vaaraa ei ole. Tuotetta on käytetty yli 25 vuoden ajan ja sivuoireita ei ole valmistajan mukaan havaittu.

 

*kun tuote on kommentoitu tai arvosteltu ennen koriin klikkaamista, postikulua ei lisätä hintaan.