Soija lesitiinirakeet

Tuotenumero: 06112 | Hinta: 16.95€ /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
NATURCITINA soijalesitiinirakeet 400 grammaa.

Aktiivinen soijalesitiini. Todella edullinen hinta: 16,95 0,4 kg.

Hinta sisältää postimaksun, kun kirjoitat arvostelun tuohon yläpuolella olevaan Arvostelut"-välilehdelle!

 

Naturcitina on nopeasti imeytyvää laadukasta lesitiiniraetta, jolla on korkea ravintoarvo:

100 grammaa lesitiiniraetta sisältää:

  • 3400 kJ (=828 kcal.)
  • proteiineja 0,5 grammaa
  • hiilihydraatteja 4,9 grammaa
  • rasvaa 90 grammaa
  • natriumia 0,3 grammaa

 

Naturcitina lesitiinirae sisäältää runsaasti fosfolipidejä (jopa 98 % rasvan kokonaismäärästä), etupäässä fosfatidyylikoliinia.

 

Lesitiinirakeiden käyttöohje: Nauti kaksi tai kolme teelusikallista (n. 1-5 grammaa) päivittäin, joko sellaisenaan tai ruokaan sekoitettuna.

 

Lesitiinirakeiden säilytys: Kuivassa ja viileässä.

Valmistaja Soria Natural, Espanja.

 

Parasta ennen/Bäst före: 1.2020

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä. Niin suomeksi, kuin myös ruotsiksi :)

 

Mitä lesitiini on?

Lesitiini on luontainen, soijapavuista tuotettu ravintoaine. Sitä saadaan soijapapuöljyn tuotannossa sivutuotteena, ja lesitiiniä voidaan tarvittaessa väkevöidä hyvinkin puhtaaksi lesitiiniksi. Luonnollisimmillaan soijalesitiini on valkaisemattomina soijalesitiinirakeina, jota ei ole juurikaan prosessoitu. Raakalesitiinissä itsessään on aktiivisen lesitiinin lisäksi myös soijaöljyn hyviä rasvahappoja.
 

 

Miksi lesitiinirae on niin suosittu ravintolisä?

Koska se antaa vauhtia rasva-aineenvaihduntaan! Lesitiini on kehomme rasva-aineenvaihdunnan säätelijä. Lesitiinirakeissa on kaikkein eniten fosfolipidiä koliinia, joka edistää rasva-aineenvaihduntaa sellaisella tavalla, joka on mieluinen etenkin bodareille. Silti koliini ei polta rasvaa kiihdyttämällä elimistöämme ylikierroksille. Sen sijaan koliini kuljettaa näitä rasvoja muista kudoksista lihaksiin, jossa rasvat käytetään hyödyksi energian lähteenä. Lesitiinirakeet saa rasvan suorastaan sulamaan energiaksi, kun fyysiseen treeniin liitetään vähähiilihydraattinen ruokavalio. Edellä mainittu siitä syystä, koska normaalioloissa hiilihydraatit ovat lihasten helpoin ja ensisijainen energianlähde.
 
Koliini-nimisen fosfolipidin tehtävä rasvojen kuljettajana on oleellista myös monille muille, kuin lihasten erottuvuutta tavoitteleville kehonrakentajille. Tämä koliini kuljettaa rasvoja pois maksasta ja tasapainottaa maksan toimintaa. Tästä syystä lesitiinirakeita voi suositella kaikille kolesterolia ym. rasva-arvoja tarkkaileville.

Tuotearvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!