Info

Paketointi ja COVID-19

Tilattujen tuotteiden paketointi tapahtuu virallisesti hyväksytyssä puhtaassa, valvotussa ja hygieenisessä elintarviketilassa, johon ei ole ulkopuolisia päästetty enää 19.3.2020 lähtien. Asiakkaiden noutopaketit luovutetaan heille tilojen ulkopuolella riittävällä suojaetäisyydellä.

Paketointi, kierrätys ja kestävä kehitys

Olemme voineet tähän asti miltei 100 % käyttää tavarantoimittajaltamme yli jääviä puhtaita pakkauslaatikoita, jotka muuten menisivät suoraan pahvinkeräykseen. Samoin myös paketin sisään tulevat pehmustemateriaalit ovat samasta lähteestä.

Kiitos siitä, että paketin saatuasi viet pakkausmateriaalit niille kuuluviin keräysastioihin :)

Rekisteröityminen asiakkaaksi

Rekisteröityminen on vapaaehtoista. Voit ostaa ja tilata ilman rekisteröitymistäkin. Mutta kun rekisteröidyt, saat seuraavat hyödyt:

1 Tilaushistoria

  • rekisteröityneet asiakkaat näkevät oman tilaushistoriansa

  • edellisiä tilauksia voi käyttää pohjana uuden tilauksen tekemisessä

  • näin tehtyä uutta tilausta voi muokata

2 Salasana vaihtaminen

  • voit luoda itsellesi oman salasanan

Ravintolisien alkuperä

Finherb verkkokauppa on keskittynyt tarjoamaan pääasiassa Aboa Medican, Natura Median ja Biosorin tuotteita. Nämä yritykset ovat pitkään alalla toimineita suomalaisia ja luotettavia yrityksiä. Nämä yritykset joko itse valmistavat tai tuovat maahan vain valvottuja ja kuluttajalle ehdottomasti turvallisia ravintolisiä. Tämä on Finherbille oleellinen asia, joka käy ilmi myös eräästä kohdasta omavalvontasuunnitelmaa, joka on annettu valvontaviranomaiselle:

Turun Naturatuote (Finherb) varmistaa, että myytävät tuotteet täyttävät lainsäädännön vaatimukset siten, että valitsee tavarantoimittajiksi vain hyvämaineisia yrityksiä, jotka ovat toimineet alalla pitkään ja joilla on hyvä maine sekä tekevät yhteistyötä valvontaviranomaisten kanssa.”

Yhteistyö viranomaisten kanssa

Puhtauden ja turvallisuuden lisäksi Finherb on tehnyt yhteistyötä valvontaviranomaisten kanssa mm. täyttämällä kaksikielisyysvaatimuksen. Tämä on toteutettu skannaamalla kaikki tuotteiden etiketit. Etiketeissä on olemassa kaikki ns. pakolliset pakkausmerkinnät sekä ruotsiksi että suomeksi ja tämä kuva löytyy jokaisesta tuotteesta. Tämän lisäksi on tietenkin kaikki oleellinen tieto kuluttajalle myös tekstimuodossa tuotteen esittelysivulla.

Tuotevalikoima

Finherbin tuotevalikoima kattaa, voisi sanoa, kaiken tarvittavan valikoiman eri ravintolisiä. Eri tuotenimikkeitä on valittavana yli 400. Valikoima sisältää myös korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa.

Toimintavarmuus

Kiinnitämme jatkuvasti huomiota myös tuotteiden saatavuuteen. Jos tuote on verkkokaupassa esillä, sitä on myös varastossamme ja voidaan pakata ja lähettää saman tien asiakkaalle.

Jos jokin tuote on loppu, on sen hinta tavallisesti pistetty 0,- euroksi. Näin ei asiakkaalle koidu lisävaivaa jälkitoimituksista tai rahan palauttamisesta, kun olemme myyneet eioota :)

Tuoreus ja puhtaus

Finherbin pakkaamosta lähtee asiakkaille aina valmistajan tai maahantuojan kaikkein tuoreinta myyntierää, ellei ei ole toisin mainittu (esim. poistuvat kampanjatuotteet). Pyrimme päivittämään ns. Parasta ennen -päivämäärät viikoittain tuotteiden sivuille. Käytämme pakkaamiseen tuotannosta ja maahantuonnista yli jäänyttä puhdasta kierrätysmateriaalia niin paljon, kuin suinkin. Kaikki tuotteiden käsittely ja paketointi tapahtuu puhtaassa, ns. elintarviketilassa.

Muuta tietoa

Eri maksuvaihtoehdot, lähettämistavat, palautukset ja muu oleellinen tieto löytyy Toimitusehdoista

Tietosuojasta löydät tarkempaa tietoa tästä linkistä: Tietosuojasi

Turvallista ja miellyttävää shoppaamista siis :)

 

Kauppias Arto Lappalainen

puh. 0400726941

info@finherb.fi

Sivu päivitetty 6.7.2020