ALOEDERMAL Anti-Wrinkle uudistava kasvovoide 30 ml Parasta ennen 5.2020

Tuotenumero: A 00915 | Hinta: 16.98€ (33.95€) /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
ALOEDERMAL Anti-Wrinkle uudistava kasvovoide 30 ml.

(OVH. 36,40 €)

Uudistava silmien- ja huultenympärysvoide.

 

Kasvojen herkimmille alueille tarkoitettu, kliinisesti testattu voide. Sen sisältämä koentsyymi Q10 on yksi luonnostaankin ihon ikääntymismerkkejä vastaan vaikuttava aine yhdessä germaniumin (mineraali) kanssa. Näiden lisäksi voide tarjoaa iholle A- ja E-vitamiineja ja hyaluronihappoa, joka tekee voiteesta erityisen tehokkaan, kosteuttavan, ravitsevan ja virkistävän iholle, joka on alkanut osoittaa merkkejä väsymyksestä ja ikääntymisvaurioista. Vaikuttavuus testattu kliinisin tutkimuksin.

 

Sisältää mm.:

Hyaluronihappoa: auttaa kaikkien kudosten kollageenitasojen ylläpitämisessä. Käytetään kosteusvoiteena.

 

Makeaa manteliöljyä, joka sisältää runsaasti öljyhappoa ja linolihappoa. Sillä on pehmittäviä ominaisuuksia ja sitä suositellaan kuivalle iholle. Lievittää kutinaa ja auringon vaikutusta.

 

Parasta ennen: 5.2020 tai 6 kk avaamisen jälkeen.

 

Sivu päivitetty 17.1.2020

Tuotearvostelut

Ulla Marjaana 11.2.2020

Sain edellisen tilauksen yhteydessä näytteen tämän sarjan Cleansing Cream istä , mutta sitä ei löydy ollenkaan valikoimistanne !??. Oli todella HYVÄ puhdistusvoide,jota olisin nimenomaan nyt tarvinnut .

Finherb vastaa:
Kiitos Ulla Marjaana tuotteen kehuista. Ikävä kyllä kysymäsi ALOEDERMAL Clean Cream Puhdistusvoide 200 ml. edellinen erä meni maahantuojalla vanhaksi 6.2019 eikä ole enää uutta erää tilannut :(

Yt. Finherb/Arto

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!