Aminohappo - Mincartil

Mincartil on Natura Median täysin puhtaita ja kasviperäisiä aminohappoja sisältävä tuote, jota saa sekä tabletteina, että jauheena. Esimerkiksi Mincartil-jauhe sisältää C-, A- ja D-vitamiinia sekä B1-, B2-, B5 ja B6-vitamiinia 100 % päivän saantisuosituksesta. Tuote koostuu monipuolisesti aminohapoista, vitamiineista sekä kivennäisaineista, jotka tukevat parhaiten aminohappoyhdistelmän toimintaa.

Mitä aminohappo on?
Aminohapot ovat elimistön rakennusaineita. Ne muodostavat proteiineja ja ovat määrältään suurin rakennusaine kehon lihaksissa, soluissa ja muissa kudoksissa heti veden jälkeen. Aminohapot toimivat tärkeässä osassa solujen välittäjäaineina ja osallistuvat biosynteesiin, joka on kaikkien elävien organismien rakentumisen perusta. On joitakin aminohappoja, joita saadaan vain ravinnosta, useimmiten proteiinipitoisesta ruoasta. Näitä ovat histidiini, leusiini, lysiini, isoleusiini, metioniini, fenyylialaniini, valiini, tryptofaani ja treoniini. Muita aminohappoja terveen aikuisen keho tuottaa itse. Huolellisten tutkimusten ansiosta tärkeitä aminohappoja on kuitenkin mahdollista valmistaa myös kasviraaka-aineista, kuten esimerkiksi riisistä ja soijasta.

Tuote sopii erityisesti niille, jotka harrastavat niveliä rasittavaa liikuntaa, ovat kasvuiässä tai joidenka nivelet eivät iän tai muun syyn takia varastoi enää riittävästi ravintoaineita. Mincartil sopii hyvin kuitenkin kaikille, jotka haluavat lisätä tärkeitä, elimistön rakennusosien toimintaa ylläpitävien ravintoaineiden saantia. Tuotteen sisältämät vitamiinit siis auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä ylläpitämään normaalia immuunijärjestelmän toimintaa. Mincartilin sisältämät aminohapot, vitamiinit ja kivennäisaineet vahvistavat lisäksi myös hauraita kynsiä ja hiuksia.

On siis monta terveydellistä syytä, miksi näiden aminohappojen riittävä saanti on tärkeää. Ilman niitä luuston, nivelten sekä rustojen jänteiden ja sidekudosten normaali toiminta häiriintyisi. Aminohapot muodostavat kollageenirakenteiden perustan, tärkeimmän ainesosan ja perusedellytyksen nivelrusojen toiminnalle. Lihasten kehitys ja niiden normaali toiminta, toimiva ruoansulatus, ihon, hiusten ja kynsien kasvu, aineenvaihdunta ja ravintoaineiden imeytyminen sekä tasapainoinen hormonitoiminta ovat kaikki riippuvaisia aminohapoista. Lisäksi aminohappoja tarvitaan aivojen normaaliin toimintaan, serotoniinin ja melatoniinin muodostukseen. Erityisesti tryptofaania tarvitaan serotoniinin muodostukseen, joka esimerkiksi stressin alaisena oleville henkilöille voi vaikuttaa mieltä rauhoittavasti.

Mincartil-tuotteiden aminohappojen lähde on täysin kasviperäinen. Niissä ei ole mitään eläinperäistä ja siksi tuotteet sopivat mainosti myös niille, jotka pyrkivät välttämään eläinperäisiä tuotteita ruokavaliossaan. Jauheen proteiinipitoisuus on kontrolloitu alhaisemmaksi, tarkkojen proteiiniaineenvaihduntaan liittyvien tutkimusten ansiosta. Näin mineraalien, kuten kalsiumin, magnesiumin, mangaanin ja piin, sekä vitamiinien pitoisuudet on saatu nostettua. Jauheen nauttiminen ei myöskään nosta liikaa ravinnon proteiinipitoisuutta. Tuotteeseen on myös huolellisesti valittu mineraaleita, joissa on korkein mahdollinen imeytyvyys.

Tilaa aminohappo-tuotteita verkkokaupastamme

Mincartil tuotteita voit tilata tästä.