Beetakaroteeni Suncaroten

Miksi Suncaroten Strong on hyödyllinen ihollesi?

Beetakaroteenia sisältävä Suncaroten Strong auttaa saamaan kauniin rusketuksen ja suojautumaan auringolta "sisältäpäin". Tiedämme hyvin, miten loppukesästä iho ei ole enää niin herkkä palamaan, koska se on riittävästi saanut päivetystä. Suncaroten-nestekapselit auttavat sinua saamaan tuon päivetyksen nopeammin, ilman että pitäisi altistua niin paljon auringon UVA- ja UVB-säteilylle. Toinen, myös hyvin terveellinen vaihtoehto tähän tarkoitukseen on, syödä porkkanoita, joka on myös beetakaroteenin lähde! Näin kun ihon oma aurinkokestävyys kasvaa, auringon lämmöstä ja mieltä kohentavasta voimasta voidaan nauttia pidempään.

Miksi aurinkoa käsketään myös välttämään? Ja miten antioksidantit suojaavat sinua?

Aurinko aiheuttaa tunnetusti ajan ja altistuksen myötä ihovaurioita, kuten rypistymistä, pigmenttihäiriöitä ja UVA- ja UVB-säteiden hapettavasta vaikutuksesta johtuvaa palamista. Mutta kiitos antioksidanttien, ihon alaiseen kerrokseen voidaan kerätä suojakerrosta. Tämä suojakerros suojaa ihonalaista kerrosta vaurioilta, estää hapettumista ja edistää ihon oman suojan, melaniinin muodostumista. Nämä tarkkaan valitut vaikuttavat aineet tukevat merkittävästi toistensa vaikutusta ja näillä antioksidanteilla on myös merkittävä vaikutus ihon hyvinvointiin, erityisesti suojauduttaessa auringon UV-säteilyjä vastaan. Näistä on siis hyötyä sekä kesällä Suomessa, että aurinkoisilla lomamatkoilla, kun oleskellaan voimakkaassa UV -säteilyssä.

Mitä antioksidantteja Suncaroten Strong kaspelit sisältävät?

Suncaroten kapselit sisältävät lykopeenia, betakaroteenia ja astaksantiinia tehokkaana yhdistelmänä. Ne on tislattu käyttämällä superkriittistä hiilidioksidia, jolloin vaikuttavia aineita saadaan eristettyä hellävaraisesti ja niin, että lopputulos on täysin puhdasta ja korkealaatuista. Nämä antioksidantit ovat siis täysin luonnollisia ainesosia, jotka auttavat saavuttamaan syvemmän rusketuksen huomattavasti nopeammin.

Kapseleista löytyvä beetakaroteeni on jo monille tuttu porkkanasta saatava rusketuksen edistäjä. Lykopeeni, joka on tomaatin oma väripigmentti, täydentää ihon ruskettumista ja on yli kaksi kertaa beetakaroteenia vahvempi antioksidantti. Astaksantiini, joka saadaan Haematococcus Pluvialis-mikrolevästä, on havaittu lisäävän ihon omaa UV -suojaa ja nopeuttavan ruskettumista. Se myös ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja näin auttaa säilyttämään rusketuksen pidempään ja ehkäisemään ryppyjen muodostumista. Astaksantiini on tutkimusten mukaan jopa 10-40 kertaa beetakaroteenia vahvempi.

Kapseleista löytyy myös solujen suojaamista hapettumisstressiltä edistävää oliiviöljyä ja E-vitamiinia. E-vitamiini lisää antioksidanttien tehoa entisestään, jolloin myös astaksantiinista saatava teho kasvaa. Oliiviöljy taas auttaa vaikuttavien aineiden imeytymisessä ja sen rasvahappokoostumuksensa ansiosta se on erittäin vakaa ja turvallinen myös voimakkaalle auringonvalolle altistuessa. Näiden vaikuttavien aineiden ansiosta ihon oma pigmenttituotanto aktivoituu jo ennen varsinaista auringonottoa, jolloin ruskettuminen auringonvalossa nopeutuu huomattavasti.

Kenelle nämä kapselit sopivat?

Suncaroten on tarkoitettu kaikille aikuisille ja kaikille ihotyypeille, luonnostaan hyvin ruskettuville ja aurinkoherkille. Tuotteen sisältämien ainesosien ansiosta voit siis huolehtia ihosi hyvinvoinnista ja silti rentouta auringon lämmössä. Jotta Suncaroten kapseleista saisi parhaan hyödyn, niiden nauttiminen kannattaa aloittaa jo ennen varsinaista auringonottokautta. Muista kuitenkin oleskellessasi auringonpaiseessa, että pysymällä ihotyypillesi suositellun maksimiajan sisällä ja käyttämällä ulkoista suojakerrointa, voit maksimoida turvallisuutesi auringonvalossa ja nauttia auringosta tyytyväisin mielin.

©Finherb

Tilaa Suncaroten beetakaroteeni verkkokaupastamme

Voit tehdä tilauksesi tässä.