Etanavoide Regenerating Cream

Etanavoide sisältää etanaseerumia

Etanaseerumi on sattumalta löydetty luonnon "ihmeaine". Eikä ihme! Lue tästä alapuolelta miksi :)

 

Missä nämä tuotteet valmistetaan?

On varmaanikn ensimmäisiä kysymyksiä, kun halutaan valita laadukasta kosmetiikkaa.

Natura Media tilaa Baba de Caracol -voiteet espanjalaiselta kosmetiikkavalmistajalta. Tuotteiden koostumus on tehty vastaamaan suomalaista ihotyyppiä ja huolehdittu, että kaikista haitallisista yhdisteistä on luovuttu. Tärkein raaka-aine, etanaseerumi, tulee Etelä-Amerikasta, joissa etanoita tarhataan.

 

Millainen on etanaseerumin historia?

Jo muinaiset roomalaiset… -klisee pitää paikkansa! Ilmeisesti Roomalaiset aloittivat Helix Aspersa–tarhakotiloiden kasvattamisen kulinaristisessa mielessä. Ranskalaiset ovat tätä perinnettä kunniakkaasti jatkaneet. Jo sitä ennen kreikkalaiset, kuten Hippokrates, Zezzos ja Plinius ovat maininneet kasvattaneensa ja käyttäneensä kotiloetanaa lääketieteelliseen tarkoitukseen. Kotiloetanan kuorta pidettiin siihen aikaan jopa lääkekauppojen symbolina.

 

Miten sen vaikutus havaittiin uudestaan?

Eräs Chileläinen perhe, joka kasvatti etanoita vietäväksi Ranskan elintarvikemarkkinoille, havaitsi erään mielenkiintoisen ilmiön. Etanan käsittelijöiden käsien iho muuttui pehmeäksi ja sileäksi ja samalla kaikki haavat ja infektiot paranivat nopeasti ilman arpia. Niinpä asiaa tutkittiin Chilen ja Kolumbian yliopistoissa. Todellakin, tarhaetanoiden tuottama neste sisälsi aineita, jotka ovat osoittautuneet hyödylliseksi ihon paranemisprosessissa.

 

Miksi sillä on ihoa korjaava vaikutus?

Tätä talteen otettavaa nestettä ei pidä sekoittaa siihen limaan, jota etana jättää jälkeensä, madellessaan eteenpäin. Sen sijaan etanan toinen tuottama erite on se, jolla se korjaa omaa ihoaan ja jopa omaa kotiloaan sen vaurioituessa. Tämä erite, etanaseerumi, sisältää entsyymejä, tulehduksia estäviä ja bakteereja tappavia aineita, jotka käynnistävät etanan iholla uudistumisprosessin. Tätä vaikutusta käytetään nyt hyödyksi myös ihmisen iholla, koska se muistuttaa etanan ihokudosta.

 

Minkälaiselle iholle ja tarkoituksiin etanavoidetta voidaan käyttää?

Etanavoidetta voidaan käyttää kaikille ihoalueille ja ihotyypeille. Etanavoiteen käyttöaiheet ovat moninaiset, kuten:

– ihon kimmoisuuden lisääminen

– ryppyjen ja juonteiden ehkäiseminen

– auringon aiheuttamat ihon vanhenemismuutokset

– häivyttämään aknen jättämiä jälkiä

– edistämään haavojen paranemista

– ehkäisemään arpien muodostumista

– häivyttämään ihon venymä- ja raskausarpia

– korjaamaan selluliittivaurioita

 

Mistä etanavoide koostuu?

Allantoiini. Etanavoide sisältää seuraavia ihmisen ihon tarpeita tyydyttäviä aineita, kuten luonnollinen allantoiini, jota käytetään muutenkin yleisesti kosmetiikassa ja haavojen ja myös mahahaavojen hoidossa.

 

Glukoproteiini. Etanavoide sisältää myös luonnollista glukoproteiinia, aminohappoja, koentsyymejä sekä myös bioaktiivisia, luonnollisia vitamiinipitoisia yhdisteitä. Nämä kaikki ovat ihosolujen ravintoa, jotka pyrkivät uudistamaan itseään.

 

Kollageeni. Etanavoide sisältää myös luonnollista kollageeniä ja elastiinia. Nämä ovat ihon omia sidekudosaineita.

 

Luonnollinen glykolihappo. Glykolihappo mahdollistaa ihon kuoriutumisen ja osallistuu kuolleiden solujen poistamiseen. Tämä uudistaa ihoa.

 

Etanavoiteen nykyhistoria

Siitä kun Chileläinen perhe ihmetteli käsiensä hienoa hipiää, meni 15 vuotta siihen, kun ensimmäinen etanavoide tuli markkinoille vuonna 1995. Sen jälkeen etanavoiteen voittokulku levinnyt ympäri maailmaa ja tarhaetanoiden kasvattajia on tullut paljon lisää, vastaamaan suurta kysyntää.

 

Etanaseerumin "lypsyaika"

Suomalaisille on tuttua lehmien lypsäminen. Tarhakotilot lypsetään käsin pienellä pipetillä ja niitä ei missään nimessä haluta vahingoittaa, kuten ei lehmiäkään, vaan niistä pidetään hyvää huolta. Tosin valkosipulivoissa paistetut etanat voivat olla herkullisia, mutta kyllähän sisäfilee-pihvikin monille maistuu :) Ei ole tietoa, miten suomalaiset maidontuottajat siihen suhtautuvat, ovatko kateellisia ken ties, mutta mielenkiintoisena lisätietona voidaan mainita, että etanamaidon, sen seerumin raaka-ainehinta on ollut jopa 1000 €/litra!

 

Tilaa etanaseerumia sisältävä etanavoide ja Finherbistä

Finherb tarjoaa koko sinulle koko menestyksellisen Baba de Caracol etanavoide -tuotesarjan:

 

Tämän tuotesarjan hitti on ”Regenerating Cream” etanavoide, joka palkittiin ”Vuoden 2010 Hoitotuote” ja ”Vuoden 2011 Hoitotuote” palkinnoilla ja on muodostunut Suomessa klassikoksi.

 

Muut tähän sarjaan kuuluvat tuotteet ovat:

 

Active Gel Airless täsmähoitoon

 

Regenerating päivä- ja yövoide, se kevyempi vaihtoehto Regenerating Cream -etanavoiteelle

 

Regenerating Night Treatment yövoide

 

Sivun päivitys 30.4.2021