Gualavit essentiasalva 40 g. HUOM! Tuote on tilapäisesti loppu :(

Tuotenumero: N 07020 | Hinta: 0.00€ (13.95€) /kpl

kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Gualavit essentiasalva 40 g.

 

Gualavit salva on valmistettu Pyreneiden laaksosta peräisin olevan reseptin mukaan Cera Virgen-mehiläisvahasta ja eri kasveista eristetyistä tarkoituksenmukaisista aineosista, joilla on ihohäiriöitä (väri, halkeamat, hilseilyt) hoitamaan auttava ja ihon luonnollista toimintaa ja sileyttä palauttava vaikutus.
 
Gualavitin käyttö:
Sivellään tarvittavaan kohtaan tarpeen mukaan (3-6 krt päivässä). Hellävarainen hierominen sormenpäillä, pyörivin liikkein edistää aineiden imeytymistä.

Ingredients:
Glycerin, Aqua, Cera Alba, Helianthus annuus, oryza sativa, sorbitan sesquioleate, styrrax benzoin, propylene glycol, parfym, propolis cera, calendula officinalis (kehäkukka), BHT, plantago major, achillea millefolium, ascorbyl palmitate, citric acid, glyseryl stearate, ammi visnaga

 

Parasta ennen/Bäst före: odottelemme uutta erää...

 

Sivu päivitetty 17.6.2019

Tuotearvostelut

Papsu 12.12.2016

Poikani täyttää tammikuussa 5vuotta: 3,5 vuotta olen rasvannut atoopikkoani Gualavit essentia-salvalla 2 krt/vko (saunapäivinä). Kortisoni-/ petrokemiallisia voiteita ei ole tarvittu koko aikana. Lapsikin jo tietää, että Gualavit auttaa: Atopiasta ei tietoakaan. Söisikin sitä- jos äiti lupaisi;) SUOSITTELEMME - varsinkin jos kyseessä "puhdas paperi".

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!