Monizym X10 Enzymes

Nro: N 16052 | Hinta: 19.16€ (23.95€) /kpl
748,44 €/kg

kpl

Monizym X10 Enzymes 60 kapselia 32 grammaa.

Yhden kapselin hinta on 0,32 €

 

Miksi Monizym X10?

Ilmavaivoja ja vatsan turvotusta?

Huonosti sulavia ruoka-aineita?

Olet todennäköiseti löytänyt oikean tuotteen itsellesi.

 

MonizymX10 on vahva entsyymivalmiste

Natura Median MonizymX10 on juuri oikealla tavalla monipuolinen entsyymivalmiste ja sisältää poikkeuksellisen vahvan yhdistelmän lipaaseja, proteaaseja ja karbohydraaseja. Sisältää myös kolmea erilaista proteolyyttistä entsyymiä, bromelaiinia, papaiinia ja peptaaseja, jotka edistävät proteiinien pilkkoutumista ohutsuolessa ja hajottavat tehokkaasti ravinnon proteiinit sellaisiin muotoihin, joita elimistö pystyy hyödyntämään. Entsyymit auttavat myös vähentämään suoliston tulehduksellisia prosesseja, joita puutteellinen ruoansulatus voi indusoida. Ja näitähän ovat juuri ilmavaivat ja vatsan turvotus. Lisäksi täysinäisyyden tunne, vaikka ei olisi niin paljoa syönytkään.

 

MonizymX10 sisältää myös lipaasia

MonizymX10:n lipaasi on kasviperäinen, korkea-aktiivinen ja mahahappoja hyvin sietävä entsyymi. Lipaasi huolehti tehokkaasta rasvojen pilkkoutumisesta ja auttaa rasvaliukoisten vitamiinien imeytymisessä.

 

Mitä entsyymejä Monizym X10 sisältäää?

 • amylaasi
 • maltaasi
 • proteaasi (I, II, III)
 • invertaasi
 • lipaasi
 • bromelaiini
 • lakstaasi
 • papaiini
 • hemisellulaasi
 • alfa-galaktosidaasi
 • sellulaasi

 

Monizym X10 ja ruoansulatus

MonizymX10 sisältää myös kattavan yhdistelmän hiilihydraatteja pilkkovia entsyymejä, karbohydraaseja, jotka ovat erikoistuneet tärkkelyspitoisten ruoka-aineiden pilkkomiseen. Näitä ovat muun muassa laktaasientsyymi, joka pilkkoo maidon laktoosia, hemisellulaasi ja galaktosidaasit, jotka pilkkovat vaikeasti sulavia vihanneksia, sekä amylaasia, sellulaasia, invertaasia ja maltaasia, jotka kaikki huolehtivat hiilihydraattien pilkkoutumisesta. 

 

MonizymX10 sisältää tärkkelystä pilkkovia entsyymeja, jotka edistävät ruoansulatusta

Tärkkelykset ovatkin usein huonon ruoansulatuksen vuoksi syynä moniin ruoansulatusoireisiin. Kuten juuri ilmavaivat ja vatsan turvotus. Vaikeasti sulavat ruoka-aineet tai niiden sisältämät ainesosat, joita ovat esimerkiksi juuresten ja vihannesten vaikeasti hajoavat sokeriyhdisteet ja viljojen tärkkelys, jotka voivat aiheuttaa samoja intolerattisia oireita kuin laktoosi, jota on maidossa. Koska suoliston pH eli happamuus vaihtelee suuresti eri osissa ruoansulatusjärjestelmää, myös entsyymeiltä vaaditaan ominaisuuksia, jotka tekevät ne toimiviksi näissä vaativissa olosuhteissa. MonizymX10 kapseleissa olevien entsyymien aktiivisuus säilyy tehokkaana jopa pH-alueella 3-9, joten mahahappojen vaikutus ei heikennä niitä. Lisäksi tuote on 100 % kasviperäisistä raaka-aineista, joten se sopii mainiosti myös kasvisruokavaliota noudattaville.

 

Ruoansulatusentsyymi on parhaimmillaan kapseleissa, sillä kun entsyymi on nesteessä tai joutuu kosketuksiin nesteen kanssa se aktivoituu, jolloin sen "elinikä" ja biologinen aktiivisuus vähenee. MonizymX10 -kapseleissa oleva ruoansulatusentsyymi aktivoituu vasta kun se nautitaan.

 

Monizym X10 annostus ja käyttöohje:

 • 1 - 2 kapselia aterian yhteydessä
 • MonizymX10-kapseli on helppo nauttia aina tarvittaessa
 • voidaan ottaa juuri ennen ruokailua tai sen aikana
 • kapselin voi nauttia nesteen kera, tai sen sisällön voi sirotella suoraan ruokaan

 

Lue lisää tästä linkistä 

 

Parasta ennen/Bäst före: 8.2023

Finherb myy aina valmistajan/maahantuojan kaikkein tuoreimpia valmistuseriä :)

Se förpacknings information på följande flik: “Etiketin tiedot”.

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostusta ei saa ylittää.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Valmistusmaa Suomi, Natura Media Oy

Myynti Suomessa Natura Media Oy, Raisio

Sivu päivitetty: 17.11.2020

G 3