OLIIVINLEHTIUUTE, alkoholiton kasviglyseriiniuute 50 ml. tippapullossa.

Nro: N 04451 | Hinta: 15.95€ /kpl
319,- €/l

Paljousalennus

Kun tilaat Hinta
vähintään 2 13.50 €/kpl
kpl

Oliivinlehtiuute OLIVO XXI (Olea europea L.) 50 ml.

Alkoholiton kasviglyseriiniuute 50 ml tippapullossa.

Runsaasti varastossa :)

Tämä oliivinlehtiuute on tuotettu luontaisesti puhtailla viljelyalueilla, joissa ei ole käytetty kasvinsuojeluaineita :)

 

Oliivinlehtiuutteen ainesosat/3 ml

  • glyseroli
  • vesi
  • lyofilisoitu oliivinlehtiuute, lehti, 360 mg
  • gamma-syklodekstriinit 90 mg
  • alfa-syklodekstriinit 90 mg

 

Vaikuttava aine/3 ml.

  • oleuropeiini 18 mg.

 

Oliivinlehtiuutteen annostus ja käyttöohje:

  • suositeltava annostus on 25 tippaa 3 kertaa päivässä sellaisenaan (erityisesti suun- ja nielun infektioissa)
  • tai liuotettuna pieneen vesimäärään

 

Katso valmistajan sivulta englanniksi tuotteen käyttötarkoituksesta lisää

 

Yleistä lisätietoja oliivinlehdestä:

Oliivipuu on vanha Välimerenalueen öljypuu. Öljypuita on lukuisia eri lajikkeita. Tavallisesti niistä kerätään oliivit, jotka syödään säilömisen jälkeen sellaisenaan tai niistä voidaan puristaa oliiviöljyä. Oliivipuun lehti sitä vastoin ei ole öljypitoinen, mutta on sen sijaan antibakteerinen ja antiviraalinen, sisältäen useita fytokemiallisia aineosia.

Oliivinlehti ei sisällä mitään elimistölle haitallisia yhdisteitä, eikä sillä ole kemiallisille antibiooteille tyypillisiä haittavaikutuksia, eikä se myöskään vahingoita suoliston normaaliflooraa. Oliivinlehtiuutteella on elimistöä puhdistava ja tervehdyttävä vaikutus.

 

Oliivinlehtiuutteen koostumus:

Oliivinlehtiuute valmistetaan uuttamalla öljypuun (Olea europea) lehdistä. Tärkein aktiivinen prinsiippi on oleuropeiini, jonka antibioottinen vaikutus vaatii muuttumisen elimistössä elenoliinihapoksi ja edelleen d-kalsiumelenolaatiksi nauttimisen jälkeen.

Oleuropeiinilla ei yksin, eristettynä kasvin muista aineosista, ole niin laajaa vaikutusaluetta kuin täyslehtiuutteella, mikä sisältää iridoidien lisäksi muita monimutkaisia flavonoidirakenteita ja estereitä, jotka estävät tautia aiheuttavia organismeja tulemasta vastustuskykyisiksi.

 

Miksi oliivinlehtiuute on niin käyttökelpoinen? Yleistä tietoa oliivinlehdestä.

Oliivinlehteä käytetään hoitamaan infektioita ja korkeaa verenpainetta. Virus-, bakteeri- ja hiivasienivastainen (eräät tutkimukset ovat osoittaneet oliivinlehtiuutteen inhiboivan eli estävän lähes sadan eri bakteerin ja viruksen toimintaa), antiseptinen, kuumetta alentava (febrifuginen), turvotusta poistava (diureettinen), antispasminen (kouristuksia estävä, ärtyneitä lihashermoja rauhoittava). Oliivinlehden on todettu olevan myös hypotensiivinen (verenpainetta tasaavaa), verenkiertoa parantava, sepelvaltimoa laajentava (dilaattori), rytmihäiriöitä ehkäisevä (antiarrytminen), korkeaa verensokeria estävä (antidiabeettinen), edistäen sapen virtausta ja sen poistumista elimistöstä. Oliivinlehtiuute estää bakteereita tulemasta antibiooteille vastustuskykyiseksi ja sopii käytettäväksi minkä tahansa antibioottikuurinkin yhteydessä, ilman yhteensopimattomuuksia. Oliivinlehtiuute on antifungaalinen eli hiivasienivastainen ja antibakteerinen. Sillä on myös sapen virtausta parantava vaikutus, joka auttaa ruoansulatuksen toimintaa. Samalla suositellaan maitohappoa, maitohappobakteereita, entsyymejä ja inuliinia (Inulac) sekä damianaa (Damianatipat), joka vahvistaa suoliston limakalvoja ja auttavat parantamaan suolen peristalttista liikettä, ollen mieto laksatiivi, ja ehkäisten suolistokipuja ja -kouristuksia.

 

Parasta ennen/Bäst före: 9.2023

Finherb myy aina valmistajan/maahantuojan kaikkein tuoreimpia valmistuseriä :)

Se förpacknings information på följande flik: “Etiketin tiedot”.

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostusta ei saa ylittää.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Valmistusmaa Espanja Myynti Suomessa Natura Media Oy, Raisio

Sivu päivitetty: 18.3.2022