OLIIVINLEHTIUUTE, alkoholiton kasviglyseriiniuute 50 ml. tippapullossa.

Tuotenumero: N 04051 | Hinta: 15.95€ /kpl

Paljousalennus

Kun tilaat Hinta
vähintään 2 13.50 €/kpl
kpl

Tykkään tästä ja teen arvostelun, saan ilmaisen toimituksen
Oliivinlehtiuute OLIVO (Olea europea L.)

Alkoholiton kasviglyseriiniuute 50 ml. tippapullossa.

 

Oliivinlehtiuute on tuotettu luontaisesti puhtailla viljelyalueilla, joissa ei ole käytetty kasvinsuojeluaineita. Vaikuttavan aktiiviaineen varmistettu pitoisuus vähintään:

*Oleuropeiini 6 mg./ml.

 

Oliivinlehtiuutteen annostus:

  • suositeltava annostus on 25 tippaa 3 kertaa päivässä sellaisenaan (erityisesti suun- ja nielun infektioissa)
  • tai liuotettuna pieneen vesimäärään

 

Yleistä lisätietoja oliivinlehdestä:

Oliivipuu on vanha välimenrenalueen öljypuu. Öljypuita on lukuisia eri lajikkeita. Tavallisesti niistä kerätään olivit, jotka syödään säilömisen jälkeen sellaisenaan tai niistä voidaan puristaa oliiviöljyä. Oliivipuun lehti sitävastoin ei ole öljypitoinen, mutta on sen sijaan antibakteerinen ja antiviraalinen, sisältäen useita fytokemiallisia aineosia.

Oliivinlehti ei sisällä mitään elimistölle haitalllisia yhdisteitä, eikä sillä ole kemiallisille antibiooteille tyypillisiä haittavaikutuksia, eikä se myöskään vahingoita suoliston normaalifloraa. Oliivinlehtiuutteella on elimistöä puhdistava ja tervehdyttävä vaikutus.

 

Oliivinlehtiuutteen koostumus:

Oliivinlehtiuute valmistetaan uuttamalla öljypuun (Olea europea) lehdistä. Tärkein aktiivinen prinsiippi on oleuropeiini, jonka antibiottinen vaikutus vaatii muuttumisen elimistössä elenoliinihapoksi ja edelleen d-kalsiumelenolaatiksi nauttimisen jälkeen.

Oleuropeiinilla ei yksin, eristettynä kasvin muista aineosista, ole niin laajaa vaikutusaluetta kuin täyslehtiuuteella, mikä sisältää iridoidien lisäksi muita monimutkaisia flavonoidirakenteita ja estereitä, jotka estävät tautia aiheuttavia organismeja tulemasta vastustuskykyisiksi.

 

Miksi oliivinlehtiuute on niin käyttökelpinen? Yleistä tietoa oliivinlehdestä.

Oliivinlehteä käytetään hoitamaan infektioita ja korkeaa verenpainetta. Virus-, bakteeri- ja hiivasienivastainen (eräät tutkimukset ovat osoittaneet oliivinlehtiuutteen inhiboivan eli estävän lähes sadan eri bakteerin ja viruksen toimintaa), antiseptinen, kuumetta alentava (febrifuginen), turvotusta poistava (diureettinen), antispasminen (kouristuksia estävä, ärtyneitä lihashermoja rauhoittava). Oliivinlehden on todetu olevan myös hypotensiivinen (verenpainetta tasaavaa), verenkiertoa parantava, sepelvaltimoa laajentava (dilaattori), rytmihäiriöitä ehkäisevä (antiarrytminen), korkeaa verensokeria estävä (antidiabeettinen), edistäen sapen virtausta ja sen poistumista elimistöstä. Oliivinlehtiuute estää bakteereita tulemasta antibiooteille vastustuskykyiseksi ja sopii käytettäväksi minkä tahansa antibioottikuurinkin yhteydessä, ilman yhteensopimattomuuksia. Oliivinlehtiuute on antifungaalinen eli hiivasienivastainen ja antibakteerinen. Sillä on myös sapen virtausta parantava vaikutus, joka auttaa ruoansulatuksen toimintaa. Samalla suositellaan maitohappoa, maitohappobakteereita, entsyymejä ja inuliinia (I.nulac) sekädamianaa (Damianatipat), joka vahvistaa suoliston limakalvoja ja auttavat parantamaan suolen peristalttista liikettä, ollen mieto laksatiivi, ja ehkäisten suolistokipuja ja -kouristuksia.

 

Parasta ennen/Bäst före: 4.2021 tai sitä uudempaa erää...

Finherb myy aina valmistajan/maahantuojan kaikkein tuoreimpia valmistuseriä :)

Se förpacknings information på följande flik: “Etiketin tiedot”.

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostusta ei saa ylittää.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Valmistusmaa Espanja Myynti Suomessa Natura Media Oy, Raisio

Sivu päivitetty: 11.12.2018

Tuotearvostelut

Kirsi 3.12.2018

Ostan kokeiltavaksi

Anitta 16.10.2018

Olen käyttänyt nyt yhden pullollisen ja olen ollut tyytyväinen, verenpaineeni on pysynyt hyvissä lukemissa.

Mari 10.9.2017

Erittäin hyvä lisä käyttää papilloomaviruksen hoidossa samalla osterivinokas-sieni kapseleiden kanssa.

Heli/heli 4.7.2017

Olen syönyt tätä uutetta pillereinä, kuitenkin pillereitä paremmin varmaankin imeytyy uute. Toivon tämän auttavan pieniin tulehduksiin, joita minulla on kaiken aikaa.

Ellu 19.6.2017 19.6.2017

Luin juuri artikkelin tuotteest tältä sivulta http://realfarmacy.com/simple-leaf-prevents-stroke-hypertension-diabetes-alzheimers-more/ ja päätin ottaa kokeiltavaksi. Olen aina käyttänyt luontotuotteita kehoni hoitamiseen.

Marika 16.5.2017

Luotan ystävän suositukseen ja käytän tätä kehoni vahvistamiseksi. Tarkoituksena käyttää muutaman kuukauden kuuri. Sydänoireet on helpottaneet, oliivinlehtiuute on isossa osassa prosessia, mutta ei toki yksin riitä.

Arja 9.3.2017

Olen käyttänyt jo vuosien ajan flunssakaudella tätä hyvää tuotetta virusten ja bakteerien torjuntaan.

Arvostele tämä tuote

Niin saat tilauksesi nyt ilman toimituskuluja!