Propolaid Fensatiini tuotteet

Propolaid tuoteperhe:

Kaikki Propolaid tuotteet sisältävät standardoitua propolisuutetta, jossa on vähintään 12 % galangiini-flavonoidia.

Mitä propolis on?

Sana propolis merkitsee kirjaimellisesti ”edessä kaupungin”, tarkoittaen mehiläispesän suojana olevaa propoliksesta, mehiläiskitistä tehtyä turvakatetta bakteereja vastaan. Mehiläispesä onkin luonnossa yksi antiseptisimmista paikoista.

Propolis -kittivahasta voidaan sanoa, että se on ”hunajan sivutuote”, jota mehiläiset valmistavat. Mehiläiset valmistavat sitä pihkamaisista hartseista, joita on puiden pensaissa ja silmuissa. Se sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja sen on sanottu olevan luonnon oma antibiootti.

Propoliksessa on flavonoideja jotka toimivat antioksidantteina. Mehiläisille itselleen propolis on äärimmäisen tärkeä aine, koska se suojelee pesää pitäen bakteerit loitolla.

Propolis sisältää moninkertaisesti enemmän bioflavonoideja kuin esimerkiksi appelsiinit.

Kun yhdistetään tämä propolis ja kaikkien tuntema auringonhattu tai toiselta nimeltään punahattu (Echinacea purpurea sekä Echinacea angustifolia) saadaan tulokseksi yhdiste, jota kutsutaan nimellä Fensatin.

 

Propolis ja Echinacea, auringonhattu-uute, ovat yhdessä Fensatin.

Espanjalaiset tutkijat ovat havainneet, kuinka nämä kaksi ainetta yhdessä toimivat erittäin tehokkaasti ja ovat antaneet yhdisteelle nimen fensatiini. Espanjaksi siis fensatin. Punahattu kasvista on tällöin hyödynnetty erityisesti sen juuret, josta on uutettu fenolisia kafeiinijohdannaisia, kuten ekinakosiidia. Nämä voivat kiihdyttää kehossamme sellaista tärkeää tapahtumasarjaa, jota kutsutaan lipoproteiinisynteesiksi. Tämä sama synteesi valmistaa meille valkosoluja, joita tarvitsemme taistellessamme esimerkiksi nuhakuumeta vastaan.

 

Fensatiini Propolaid tuotteissa

Propolaid tuoteperhe sisältää täydellisen valikoiman tuotteita, jota tarvitset eri tilanteissa, kun flunssa tahtoo tulla päälle. Osassa tuotteista on vaikuttavana aineosana fensatiini, toisissa propolis yksinään. Tarkemmat tiedot kustakin tuotteesta löydät tuotteen Esittely–välilehdeltä ja vielä yksityiskohtaisempi luettelo Etiketin tiedot–välilehdeltä.

 

Löydät tuotteista muun muassa juuri näitä fensatiinipitoisia preparaatteja, kun haluat lisätä vastustuskykyäsi tartuntoja vastaan. On myös tippoja, aivan uusi muoto fensatiinille. Ne imeytyvät nopeasti ja ovat alkoholittomia. Siksi niitä voidaan annostella kaiken ikäisille.  

 

Löydät myös tuotteista sopivan, joka voi helpotta kuivaan yskään ja sitkeään limaan. Kuivan karhea kurkku vaivaa useimpia meitä säännöllisesti. Propolaid tuotteista löydät myös tähän miellyttäviä imeskelytabletteja, jotka maistuvat mintulta ja hunajalta.

 

Mielenkiintoiset uutuudet ovat myös nenäsuihke ja suusuihke. Varsinkin nenään haluamme lievitystä silloin, kun se dunduu dukkoiselda :)

Ja kurkkuun jotain desinfioivaa silloin, kun kurkkumme on kipeä ja nieleminen sattuu.

 

Seuraavassa linkit Propolaid tuotteisiin:

Propolaid Flunssakuuri 10 pussia N-asetyylikysteiinipitoinen juomajauhe

Propolaid Baby nalle Fensatiini-mikstuura

Propolaid Fensatiini Nalle-pureskelutabletit

Propolaid Mint 30 purutablettia

Propolaid Nielusuihke

Propolaid Nenäsuihke

Propolaid Fensatiini-tipat 50 ml ilman alkoholia

Propolaid Propol Strong Fensatiini

Propolaid Hunaja-Propolis-Rohtopernaruoho-Lakritsinjuuri

Propolaid Lip Balm hoitobalsami huulipuikko