Revitalizing Body Cream

Tämän on ravitseva ja kostetuttava täyteläinen vartalovoide, joka ylläpitää ihon kimmoisuutta kosteuttamisen lisäksi. Tätä etanaseerumia sisältävää kosteusvoidetta voidaan käyttää koko vartalolle. Sopii myös erittäin kuivalle iholle jättämättä silti rasvaista tai kalvomaista pintaa iholle. Täten sitä voi käyttää aamuin illoin. Sisältää runsaasti etanaseerumia, aloe veraa, mehiläisvahaa sekä luonnon karitevoita ihon kosteuttamiseksi.

Voide ei sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä eikä parabeenejä.

Tuotenumero on 90014. Pakkauskoko 200 ml. Tuote on 95,0 prosenttisesti luonnollinen.

Linkki maahantuojan sivulle: http://www.naturamediaskincare.com/fi/tuotteet/revitalizing-body-cream

Baba de Caracol tuoteperhe yleisesti:

Tämän Skin Care sarjan kaikki tuotteet sisältävät etanaseerumia. Etanaseerumi koostuu ravinteista ja entsyymeistä, joilla on suotuisa vaikutus soluihin. Tämä seerumi, jota tarhakotilot erittävät, kykenee korjaamaan omia kudosvaurioitaan hämmästyttävän nopeasti. Tätä ominaisuutta voidaan hyödyntää myös ihonhoidossa. Tällä luonnontuotteella pystytään puhdistamaan ihoa epäpuhtauksista ja tukemaan ihon luontaista uudistumista.

Näiden ominaisuuksiensa ansiosta etanaseerumi auttaa ja tukee eri syistä aiheutuneiden ihovaurioiden paranemista. Näitä ihon ongelmia ovat muun muassa arpi ja arvet, aknen aiheuttamat ihon epätasaisuudet, pigmenttiläiskät sekä UV-säteilyn aiheuttamat vauriot.

Lopputuloksena on kirkkaampi, sileämpi ja kuulaampi iho.

Etanaseerumin kallisarvoiset ominaisuudet saadaan luontaiskosmetiikan käyttöön käyttämällä hellävarista käsin keruu menetelmää. Etanoita siis ei missään nimessä vahingoiteta.