SunCaroten Strong aurinkokapselit vain 18,95 HUOM! Tuote on tilapäisesti loppu :(

Nro: N 13353 | Hinta: 0.00€ (18.95€) /kpl
653 €/kg

Paljousalennus

Kun tilaat Hinta
vähintään 2 0.00 €/kpl ( 18.50 € )
kpl

SunCaroten Strong Liquid 40 kapselia ja 29 grammaa LOVE SUN STAY SAFE :)

Yhden kapselin hinta on 0,47 €

Kehitetty Suomessa, Natura Median oma resepti

 

Suositellaan käytettäväksi ulkoisen aurinkosuojavoiteen kanssa

 

SunCarotenin ainesosat:

 • oliiviöljy
 • kapseliaine liivate (naudasta)
 • lykopeenipitoinen tomaattiuute
 • astaksantiinipitoinen Haematococus pluvialis -öljy
 • glyseroli kosteudensäilyttäjänä
 • beetakaroteenipitoinen dunaliella-öljy
 • kolloidinen piidioksidi
 • D-alfa-tokoferoli
 • kapselin väriaineena punainen rautaoksidi

 

Vuorokausiannos sisältää:

 • astaksantiinia 4,0 mg
 • beetakaroteenia 14,4 mg
 • lykopeenia 6,4 mg
 • E-vitamiinia 10 mg (83 %*)
 • oliiviöljyä 250 mg

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Annostus ja käyttöohje:

 • 1 kapseli päivässä vähintään 1–2 viikkoa ennen altistusta auringonvalolle
 • jatka käyttöä niin pitkään, kun altistumista jatkuu

Rusketuksesi pysymistä tukee se, että jatkat tuotteen käyttöä ”aurinkoloman” jälkeen :)

 

Suncaroten Strongin pakkauskoko:

 • 40 kapselia ja 29 grammaa

 

Säilytys:

 • kuivassa huoneenlämmössä
 • lasten ulottumattomissa

 

Torju ihosi kudosvaurioita

Paras tapa torjua auringon haittavaikutukset, on ihon peittäminen vaatteilla. Aurinko aiheuttaa tunnetusti ajan ja altistuksen myötä kudosvaurioita, kuten rypistymistä, pigmenttihäiriöitä ja UVA- ja UVB-säteiden hapettavasta vaikutuksesta johtuvaa palamista. Mutta antioksidanttien vaikutuksen avulla, esimerkiksi beetakaroteenin, ihon alaiseen kerrokseen voidaan kerätä omaa suojakerrosta. Tämä suojakerros suojaa ihonalaista kerrosta vaurioilta, estää hapettumista ja edistää ihon oman luonnollisen suojan, melaniinin muodostumista.

 

Miksi käyttää beetakaroteenia sisältävää tuotetta?

Voisi myös pohtia, miksi loppukesästä iho ei enää niin helposti pala. Siksi, koska ruskettuneen ihon oma suojakerroin suojelee sitä. Tunnetusti porkkanoita syömällä saa nopeammin päivetyksen itselleen. Aurinko nappaa ja ruskettaa ihon nopeammin, kun elimistössä on beetakaroteenia. Näin kun ihon oma aurinkokestävyys kasvaa syvemmän rusketuksen myötä, auringon lämmöstä ja mieltä kohentavasta voimasta voidaan nauttia pidempään!

 

Beetakaroteeni ja rusketus

Beetakaroteenia sisältävä Suncaroten Strong auttaa saamaan kauniin rusketuksen ja suojautumaan auringolta "sisältäpäin". Tiedämme hyvin, miten loppukesästä iho ei ole enää niin herkkä palamaan, koska se on riittävästi saanut päivetystä. Suncaroten-nestekapselit auttavat sinua saamaan tuon päivetyksen nopeammin, ilman että pitäisi altistua niin paljon auringon UVA- ja UVB-säteilylle.

Toinen, myös hyvin terveellinen vaihtoehto tähän tarkoitukseen on, syödä porkkanoita, joka on myös beetakaroteenin lähde! Näin kun ihon oma aurinkokestävyys kasvaa, auringon lämmöstä ja mieltä kohentavasta voimasta voidaan nauttia pidempään.

 

Miten beetakaroteeni vaikuttaa?

Beetakaroteeni nopeuttaa ihon ruskettumista ja lisää sen omaa suojaa.

 

Miten beetakaroteeni tekee Suncaroten Strong Liquid -kapseleista toimivia?

Kapseleista löytyvä beetakaroteeni on jo monille tuttu porkkanasta saatava rusketuksen edistäjä. Kapselit sisältävät juuri tätä beetakaroteenia, joka auttaa saamaan nopeasti kauniin rusketuksen ja näin kehittämään itselleen oman "suojakertoimen" suojautumaan auringolta.

 

Mistä tuotteen astaksantiini on peräisin?

SunCarotenin sisältämää astaksantiinia saadaan Haematococus Pluvialis-mikrolevästä. Sen on havaittu lisäävän ihon omaa suojaa ja nopeuttavan ruskettumista. Astaksantiini ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja näin ehkäisee ryppyjen muodostumista sekä auttaa säilyttämään rusketuksen pidempään.

Astaksantiini on tutkimusten mukaan jopa 10–40 kertaa beetakaroteenia vahvempi antioksidantti.

 

Miten lykopeeni vaikuttaa?

Lykopeeni on tomaatin antioksidanttinen väripigmentti, joka täydentää ihon ruskettumista. On yli kaksi kertaa beetakaroteenia vahvempi antioksidantti.

 

Miksi SunCarotenissa on E-vitamiinia?

E-vitamiini lisää beetakaroteenin, lykopeenin ja astaksantiinin antioksidanttista tehoa entisestään.

 

Miksi SunCarotenissa on oliiviöljyä?

Oliiviöljy auttaa vaikuttavien aineiden imeytymisessä ja rasvahappokoostumuksensa ansiosta, se on erittäin vakaa ja turvallinen myös voimakkaalle auringonvalolle altistuessa.

 

Mitä antioksidantteja Suncaroten Strong kapselit sisältävät?

Suncaroten kapselit sisältävät lykopeenia, betakaroteenia ja astaksantiinia tehokkaana yhdistelmänä. Ne on tislattu käyttämällä superkriittistä hiilidioksidia, jolloin vaikuttavia aineita saadaan eristettyä hellävaraisesti ja niin, että lopputulos on täysin puhdasta ja korkealaatuista. Nämä antioksidantit ovat siis täysin luonnollisia ainesosia, jotka auttavat saavuttamaan syvemmän rusketuksen huomattavasti nopeammin.

Näiden vaikuttavien aineiden ansiosta ihon oma pigmenttituotanto aktivoituu jo ennen varsinaista auringonottoa, jolloin ruskettuminen auringonvalossa nopeutuu huomattavasti.

Nämä yllämainitut tarkkaan valitut vaikuttavat aineet tukevat merkittävästi toistensa vaikutusta ja näillä antioksidanteilla on myös merkittävä vaikutus ihon hyvinvointiin, erityisesti suojauduttaessa auringon UV-säteilyjä vastaan.

Näistä on siis hyötyä sekä kesällä Suomessa, että aurinkoisilla lomamatkoilla, kun oleskellaan voimakkaassa UV-säteilyssä.

 

Kenelle nämä kapselit sopivat?

Suncaroten on tarkoitettu kaikille aikuisille ja kaikille ihotyypeille, luonnostaan hyvin ruskettuville ja aurinkoherkille. Tuotteen sisältämien ainesosien ansiosta voit siis huolehtia ihosi hyvinvoinnista ja silti rentouta auringon lämmössä. Jotta Suncaroten kapseleista saisi parhaan hyödyn, niiden nauttiminen kannattaa aloittaa jo ennen varsinaista auringonottokautta. Muista kuitenkin oleskellessasi auringonpaiseessa, että pysymällä ihotyypillesi suositellun maksimiajan sisällä ja käyttämällä ulkoista suojakerrointa, voit maksimoida turvallisuutesi auringonvalossa ja nauttia auringosta tyytyväisin mielin.

 

HUOM! Tämäkin tuote on mahdollista lähettää pehmustetussa kirjekuoressa suoraan postilaatikkoosi. Valitse toimitustavaksi "Kirjekuoressa kotiin kannettuna." Saat askin ja folio-läpipainoliuskat erikseen kuoressa.

 

Parasta ennen/Bäst före: odottelemme täällä uutta auringonnousua...

Finherb myy aina valmistajan/maahantuojan kaikkein tuoreimpia valmistuseriä :)

Se förpacknings information på följande flik: “Etiketin tiedot”.

Kaikki muut pakolliset pakkausmerkinnät ovat luettavissa tuotteen etiketistä viereisellä välilehdellä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Annostusta ei saa ylittää.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Valmistusmaa EU

Myynti Suomessa Natura Media Oy, Raisio

Sivu päivitetty: 27.5.2022