Kuinka paljon maksaa toimitus/ postimaksu?

Saanko paketin kotiin?

Mitkä on toimitusvaihtoehdot?

Saat ilmaisen kuljetuksen Suomessa jos tilaat vähintään 3 tuotetta.

Eri maksuvaihtoehdot ja lähettämistavat löytyy Toimitusehdoista.
Linkki toimitusehtoihin löytyy myös jokaisen tuotesivun alareunasta.

Selaa toimitustapoja

Miten voin palauttaa tuotteen?

Palautusohjeet ja muu oleellinen tieto löytyy Toimitusehdoista.

Mistä löydän linkit toimitusehtoihin tai tietosuojaselostukseen?

Tässä linkki Toimitusehtoihin – linkki löytyy myös jokaisen tuotesivun alareunasta.

Tietosuojasta löydät tarkempaa tietoa tästä linkistä: Tietosuojasi

Millainen on teidän tuotevalikoima? Onko tuotteet tuoreita?

Tuotevalikoima

Finherbin tuotevalikoima kattaa, voisi sanoa, kaiken tarvittavan valikoiman eri ravintolisiä. Eri tuotenimikkeitä on valittavana yli 350. Valikoima sisältää myös korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa.

Tuoreus ja puhtaus

Finherbin pakkaamosta lähtee asiakkaille aina valmistajan tai maahantuojan kaikkein tuoreinta myyntierää, ellei ei ole toisin mainittu (esim. poistuvat kampanjatuotteet). Pyrimme päivittämään ns. Parasta ennen -päivämäärät viikoittain tuotteiden sivuille. Kaikki tuotteiden käsittely ja paketointi tapahtuu puhtaassa, ns. elintarviketilassa.

Mistä saan tiedot tuotteen sisällöstä?

Tuotteiden sisältö

Finherb on tehnyt yhteistyötä valvontaviranomaisten kanssa mm. täyttämällä kaksikielisyysvaatimuksen tuoteselosteiden suhteen. Tämä on toteutettu skannaamalla kaikki tuotteiden etiketit. Etiketeissä on olemassa kaikki ns. pakolliset pakkausmerkinnät sekä ruotsiksi että suomeksi. Kuva etiketistä löytyy jokaisen tuotteen galleriasta. Tämän lisäksi on tietenkin kaikki oleellinen tieto kuluttajalle myös tekstimuodossa tuotteen esittelysivulla.

Muutamassa tuotteessa, joista on eri koko-vaihtoehtoja, on näkyvissä etiketit jokaista vaihtoehtoa varten, jolloin kannattaa varmistua, että lukee oikeaa etikettiä. Tuotekuvauksesta näkee vaihtoehto-kohtaiset sisällysluettelot selvemmin.

Mistä Finherbin ravintolisät tulevat?

Ravintolisien alkuperä

Finherb verkkokauppa on keskittynyt tarjoamaan pääasiassa Aboa Medican ja Natura Median tuotteita. Nämä yritykset ovat pitkään alalla toimineita suomalaisia ja luotettavia yrityksiä. Nämä yritykset joko itse valmistavat tai tuovat maahan vain valvottuja ja kuluttajalle ehdottomasti turvallisia ravintolisiä. Tämä on Finherbille oleellinen asia, joka käy ilmi myös eräästä kohdasta omavalvontasuunnitelmaa, joka on annettu valvontaviranomaiselle:

”Turun Naturatuote (Finherb) varmistaa, että myytävät tuotteet täyttävät lainsäädännön vaatimukset siten, että valitsee tavarantoimittajiksi vain hyvämaineisia yrityksiä, jotka ovat toimineet alalla pitkään ja joilla on hyvä maine sekä tekevät yhteistyötä valvontaviranomaisten kanssa.”

Onko Finherb tehnyt jotain ollakseen kestävän kehityksen mukainen?

Paketointi, kierrätys ja kestävä kehitys

Olemme voineet tähän asti miltei 100 % käyttää tavarantoimittajaltamme yli jääviä puhtaita pakkauslaatikoita, jotka muuten menisivät suoraan pahvinkeräykseen. Samoin myös paketin sisään tulevat pehmustemateriaalit ovat samasta lähteestä.

Kiitos siitä, että paketin saatuasi viet pakkausmateriaalit niille kuuluviin keräysastioihin 🙂